???? ???? relacja z dyskusji podczas streamu Janowicza na twitchu
Janowicz : ,,muszę założyć konto Microsoftu ''
Zawodnik Rozstawiony w AO : założ sobie konto w 10 dziesiątce rankingu
Zawodnik Rozstawiony w AO: Jerzy mam zagadke : z kim wygrał Mirza Basic swój jedyny mecz na trawie w karierze ?
tutaj Janowicz
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/gt/sp/95/vl7kyk.jpg
http://i.imgur.com/3aM93w8.jpg
???? to jest mocne
kain854: czesc Jurek, oddasz na mnie głos w konkursie na najlepszy post miesiąca, Ciebie to nie nie kosztuje, a ja zgarnę tableta
Zawodnik Rozstawiony w AO : Jurek wiesz że jesteś 1 i jedynym człowiekiem na świecie który przegrał z Maximo Gonzalezem na hardzie ?
Zawodnik Rozstawiony w AO "Maximo Gonzalez aż musiał bilet przebukować po wygranej z tobą tak się tego nie spodziewał że zostanie dłużej"
podczas wtapiania meczu w Cs'a
,,Jerzyk nie przejmuj się , jak będziesz wtapiał to weź medicala po prostu jak zawsze''
Zawodnik Rozstawiony w AO
,,Jurek nie głupio ci grać z gimbami w gry podczas gdy nawet James Blake który jest w domu starców gra czasami w tenisa z Billem Clintonem''
nie pamiętam nicku
,,Jurek przegrałem na tobie sporo kasy jak odpadłeś w 1 w Wimbledonu bez walki i nie pojechałem na wakacje''
Janowicz
,,za to ja pojechałem sobie na fajne wakacje''
,,to co gramy czy wymiękasz ''
Zawodnik rozstawiony w AO
,,przecież plecy cię bolą , przestały nagle jak 10 k zobaczyłes ? ''
Janowicz
,,gramy czy nie krótka piłka ''?
,,jak widzisz po nicku ja jestem rozstawiony i z takim rankingiem jak ty masz musisz przejść kwale''
Janowicz
,,jesteś pewnie dzieciakiem 16 albo 17 lat ''
,,Denis Novikov też miał 17 lat jak cię ogrywał w NY , on teraz w sklepie sportowym pracuje''
Janowicz
,,albo gramy hajs albo jesteś miękka faja''
,,NIE MOŻESZ ZE MNA GRAĆ O HAJS BO MASZ ZA NISKI RANKING JA JESTEM ROZSTAWIONY''
możemy zagrać o 3 tysiące tyle mam
Janowicz
,,za 3 tysiące to mi się nie chce z domu wychodzić''
,,jak przegrywałeś w 1 rundzie challengerów to dostawałeś mniej i jakoś ci się chciało wychodzić''
Janowicz
,,ostatnia szansa wysyłaj dane na PW i gramy ten mecz o kasę''
,,żeby grać że mną musisz przejsc KWALE DREWNIAKU ale pewnie zatrzyma cię NOVIKOV który pracuje w sklepie sportowym''
Janowicz
,, jesteś leszczem barowym, pionkiem do zbijania pracującym na kasie ''
po czym mnie zbanował i gadał jeszcze przez kilka minut tak go zabolało nazwanie go drewniakiem ????
Janowicz : ,,muszę założyć konto Microsoftu ''
Zawodnik Rozstawiony w AO : założ sobie konto w 10 dziesiątce rankingu
Zawodnik Rozstawiony w AO: Jerzy mam zagadke : z kim wygrał Mirza Basic swój jedyny mecz na trawie w karierze ?
tutaj Janowicz
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/gt/sp/95/vl7kyk.jpg
http://i.imgur.com/3aM93w8.jpg
???? to jest mocne
kain854: czesc Jurek, oddasz na mnie głos w konkursie na najlepszy post miesiąca, Ciebie to nie nie kosztuje, a ja zgarnę tableta
Zawodnik Rozstawiony w AO : Jurek wiesz że jesteś 1 i jedynym człowiekiem na świecie który przegrał z Maximo Gonzalezem na hardzie ?
Zawodnik Rozstawiony w AO "Maximo Gonzalez aż musiał bilet przebukować po wygranej z tobą tak się tego nie spodziewał że zostanie dłużej"
podczas wtapiania meczu w Cs'a
,,Jerzyk nie przejmuj się , jak będziesz wtapiał to weź medicala po prostu jak zawsze''
Zawodnik Rozstawiony w AO
,,Jurek nie głupio ci grać z gimbami w gry podczas gdy nawet James Blake który jest w domu starców gra czasami w tenisa z Billem Clintonem''
nie pamiętam nicku
,,Jurek przegrałem na tobie sporo kasy jak odpadłeś w 1 w Wimbledonu bez walki i nie pojechałem na wakacje''
Janowicz
,,za to ja pojechałem sobie na fajne wakacje''
,,to co gramy czy wymiękasz ''
,,przecież plecy cię bolą , przestały nagle jak 10 k zobaczyłes ? ''
Janowicz
,,gramy czy nie krótka piłka ''?
,,jak widzisz po nicku ja jestem rozstawiony i z takim rankingiem jak ty masz musisz przejść kwale''
Janowicz
,,jesteś pewnie dzieciakiem 16 albo 17 lat ''
,,Denis Novikov też miał 17 lat jak cię ogrywał w NY , on teraz w sklepie sportowym pracuje''
Janowicz
,,albo gramy hajs albo jesteś miękka faja''
,,NIE MOŻESZ ZE MNA GRAĆ O HAJS BO MASZ ZA NISKI RANKING JA JESTEM ROZSTAWIONY''
możemy zagrać o 3 tysiące tyle mam
Janowicz
,,za 3 tysiące to mi się nie chce z domu wychodzić''
,,jak przegrywałeś w 1 rundzie challengerów to dostawałeś mniej i jakoś ci się chciało wychodzić''
Janowicz
,,ostatnia szansa wysyłaj dane na PW i gramy ten mecz o kasę''
,,żeby grać że mną musisz przejsc KWALE DREWNIAKU ale pewnie zatrzyma cię NOVIKOV który pracuje w sklepie sportowym''
Janowicz
,, jesteś leszczem barowym, pionkiem do zbijania pracującym na kasie ''
po czym mnie zbanował i gadał jeszcze przez kilka minut tak go zabolało nazwanie go drewniakiem ????