>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Manchester City wg dziennikarzyn

traxx 0

traxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hej! jak wiecie poziom dziennikastwa sportowego jest zenujacy! a zwlaszcza w naszym kraju! dziennikarze maja placone za wierszowke wiec wymyslaja rozne glupoty typu wawrzyniak w juve kowalewski w chelsea a blaszczykowski w liverpoolu ;)
oto jak ma wygladac Manchester City po okienku transferowym wg dzienniakrzy http://myimgs.my.funpic.de/show.php/188_manchester.city.jpg.html

hah ????

camillo 9

camillo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ten skład jest po prostu śmieszny ???? Prędzej mi kaktus wyrośnie niż uda im się sprowadzić przynajmniej 3 z wymienionych tam piłkarzy. Wg mnie Manchester City będzie idealnym przykładem na to, że nawet mając full kasy trzeba wiedzieć jak i mieć &quot;łeb na karku&quot; aby stworzyć drużynę klasy światowej.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
skłąd jest niezły.wywalił bym tylko hanrego i van niserloya.a na ich miejsce terry i vidic i zamaist ronaldo gerrard

damien 0

damien

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakas ściema i tyle. Kto myslacy a tym bardziej chociaz w miare inteligentny ulozyl by cos takiego. Sa pewne granice.

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowogard / Warszawa
jakas ściema i tyle. Kto myslacy a tym bardziej chociaz w miare inteligentny ulozyl by cos takiego. Sa pewne granice.
Widać, że nie zrozumiałeś.
o to właśnie w tym obrazku chodzi, by pokazać bezsens działań szejków. Same gwiazdy, sami ofensywni gracze - stąd Berbatov na bramce i Fabregas jako jeden z bardziej cofniętych zawodników.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Bezsensem to jest ta slabiutka dziennikarska proba prowokacjii bo poki co Man City kupuja madrze i do tego rowniez graczy defensywnych (Bridge, De Jong), a jedynym pilkarzem z tego grona (nie liczac grajacych juz w The Citizens) ktory otrzymal oficjalna propozycje transferu byl Kaka. Zastanawia mnie jaki cel jest w pokazywaniu tu takich bzdur.

damien 0

damien

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Raczej chyba zrozumialem ze to sa jaja hehe. Chodzilo mi o to ze to bylo po prostu glupie az. A co do manchasteru to i tak nie zbuduja potegi, nakupowac moga ale zeby to robili chociaz troche z glowa zeby to stanowilo jakis sensowny kolektyw, a nie po prostu same nazwiska ktore beda grac nie wiadomo jak.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ładnie wyśmiali Manchester City jednak nie zostanie potęgą a będzie walczył o utrzymanie.

endriu 361

endriu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
hahahahahah o człowieki, muszę takim ustawieniem kiedyś w fifkę pyknąć, jest super ????

traxx 0

traxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
omg czy wy nie macie poczucia humoru? ????