>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Mam pytanko o płatność

P 0

pablow0330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, może to głupie pytanie ale wole się upewnić. Zakładając konto w STS podajemy nr konta bankowego, czy jeśli nie będę grał przez jakiś okres albo coś innego to czy będą pobierane jakieś automatyczne opłaty z mojego konta? czy po prostu nr konta jest informacją dla sts na jake konto mają przelać pieniądze ?

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z piekla
Witam, może to głupie pytanie ale wole się upewnić. Zakładając konto w STS podajemy nr konta bankowego, czy jeśli nie będę grał przez jakiś okres albo coś innego to czy będą pobierane jakieś automatyczne opłaty z mojego konta? czy po prostu nr konta jest informacją dla sts na jake konto mają przelać pieniądze ?

nic Ci nie będzie pobierało z Twojego konta.
To tylko są dane dla bukchmachera gdzie ma wypłacić Ci szajs.

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój

Nikt nie ma prawa wglądu to twojego konta bankowego poza uprawnionymi pracownikami banku i tobą samym. Nie ma wogóle takiej możliośći żeby pobierali jakiekolwiek opłaty.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0