>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

małe stawki, duża skuteczność

T 0

tommas00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jako ze jest to mój pierwszy post na tym forum Witam Wszystkich ;]

Mam pytanie do osób które mają jako takie pojęci o bukmacherce, a mianowicie co sądzicie o graniu zdarzeń po kurcie średnim 1,4 przy skuteczności ok 75%?
Czy może to być opłacalne? Pytam bo już raz miałem &quot;dobry&quot; sposób na grę a jednak kasę szlag trafił a obecni nie ma funduszy na testy ;]

pozdrawiam.

B 3

bacz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czemu nie? kurs 1,4 to 71% prawdopodobienstwa. Wystarczy miec wyzsze, by sie to oplacalo czyli 75%styknie

bender7 91

bender7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Far Far Away
Chyba, że grasz u bukmachera naziemnego, wtedy żeby wyjść na plus musisz mieć przy kursie 1,4 skuteczność większą niż 81,3 % ;)

T 0

tommas00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a możecie mi powiedzieć w jaki sposób obliczacie tą opłacalność przy danym kursie?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
a możecie mi powiedzieć w jaki sposób obliczacie tą opłacalność przy danym kursie?
Przy grze w necie bez podatku i dla tego kursu 1.4 dlatego zwrot kasy nastąpi przy skuteczności 71% ( przy niższej będzie strata a przy wyższej zysk ) ponieważ 100:1.4=71.42 a zatem przy skuteczności 75% daje to zysk, bo 75x1.4=105

.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Jako ze jest to mój pierwszy post na tym forum Witam Wszystkich ;]
Mam pytanie do osób które mają jako takie pojęci o bukmacherce, a mianowicie co sądzicie o graniu zdarzeń po kurcie średnim 1,4 przy skuteczności ok 75%?
Czy może to być opłacalne? Pytam bo już raz miałem &quot;dobry&quot; sposób na grę a jednak kasę szlag trafił a obecni nie ma funduszy na testy ;]
pozdrawiam.

Jest opłacalne w taki sposób, w jaki wytłumaczyli Koledzy wcześniej.
W moim konkretnym przypadku jak najbardziej jest opłacalne. Zdaje się, że skuteczność typów podawanych przez algorytmy (z tego tematu) jest dużo większa niż te 70 parę procent ...

F 13

f12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie jest działa do takich typu pytań.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konskie
Zdaje się, że skuteczność typów podawanych przez algorytmy (z tego tematu) jest dużo większa niż te 70 parę procent ...
Tylko zależy jeszcze jaki masz średni kurs tych typów.

yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Tylko zależy jeszcze jaki masz średni kurs tych typów.

Niezależnie od tego jakie się zdarzały ;) zawsze można poczekać na te odpowiednie i wtedy obstawiać.
Edit:
Poza tym, F12 ma oczywiście rację, bo to nie jest odpowiedni Dział. To nie jest nawet zapytanie o program bukmacherski tylko raczej o system.