Witam i zaczynam typowanie w systemie, który właśnie wymyśliłem.
Polega on na tym, że po nietrafionym kuponie, zwiększam stawkę o tyle ile trzeba do osiągnięcia zysku jaki dałby pierwszy kupon, odzyskując przy tym kasę z nietrafionych wcześniej kuponów.
System się sprawdzi, jeśli przy na przykład kursie 3.0 uniknę 6 porażek pod rząd. Jeszcze mogę coś zmodyfikować na początku gry - może wyższy kurs i wtedy większy limit porażek? Uważam, że przy dobrym typowaniu jest na pewno szansa na powodzenie.
Gram w Bet365.
1)
Aberdeen - Celtic - 2 - 1.44
0:3
Middlesbrough - Scunthorpe - 1 - 1.53
2:0
Gateshead czyste konto w meczu z Eeastbourne - nie - 1.28
0:3
ako: 2.82
Stawka: 135,00
Potencjalny zysk: 249,43
-------------
135
typy: 2/3
kupony: 0/1
bank: -135
-------------
Pechowy początek, to wina zbyt niskich kursów na 2 pierwsze mecze. Potrzebowałem ako ~3, by móc grać swoim sposobem.
Polega on na tym, że po nietrafionym kuponie, zwiększam stawkę o tyle ile trzeba do osiągnięcia zysku jaki dałby pierwszy kupon, odzyskując przy tym kasę z nietrafionych wcześniej kuponów.
System się sprawdzi, jeśli przy na przykład kursie 3.0 uniknę 6 porażek pod rząd. Jeszcze mogę coś zmodyfikować na początku gry - może wyższy kurs i wtedy większy limit porażek? Uważam, że przy dobrym typowaniu jest na pewno szansa na powodzenie.
Gram w Bet365.
1)
Aberdeen - Celtic - 2 - 1.44

Middlesbrough - Scunthorpe - 1 - 1.53

Gateshead czyste konto w meczu z Eeastbourne - nie - 1.28

ako: 2.82
Stawka: 135,00
Potencjalny zysk: 249,43
-------------

typy: 2/3
kupony: 0/1
bank: -135
-------------
Pechowy początek, to wina zbyt niskich kursów na 2 pierwsze mecze. Potrzebowałem ako ~3, by móc grać swoim sposobem.