>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

MŚ Dywizji IA - Katowice 23-29.04.2016

Status
Zamknięty.
alpha 758

alpha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Słoweńcy zbyt pasywnie w tej 3 tercji.Na live jak gdzieś macie to jeszcze remis można dołożyć według mnie.Pewnie na kilka minut przed końcem zaczną się jaja.
B365 niestety nie ma opcji 3drogowo ale szło łapać w pewnym momencie zwycięstwo Słoweńców po 2.35.

alpha 758

alpha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hehe już bardziej Słoweńcy nie mogli pomagać,no ale jak się tak gra w przewadze to co zrobić.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lebork
To teraz po wygranej Włochów oraz Słoweńców Polska ma jeszcze szanse? Czy liczy się przy równej ilości punktów spotkania bezpośrednie gdzie my przegraliśmy z Włochami. Jak to jest teraz z pojedynkiem z Japonią? Gramy jeszcze o coś czy już o pietruszkę?

marylka 1,2K

marylka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To teraz po wygranej Włochów oraz Słoweńców Polska ma jeszcze szanse? Czy liczy się przy równej ilości punktów spotkania bezpośrednie gdzie my przegraliśmy z Włochami. Jak to jest teraz z pojedynkiem z Japonią? Gramy jeszcze o coś czy już o pietruszkę?

pietruszke

1 Slowenia
2 Wlochy

alpha 758

alpha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niby mecz o pietruszkę,ale ja się pokuszę o zagranie over 3.5 Polski.Ostatni mecz i wypada się godnie zaprezentować.Siła w ataku jest,myślę że Wronka dziś będzie chciał coś strzelić.Obserwują go i chłopak ma szansę dostać jakieś propozycje z klubów europejskich.
Polska over 3.5
2.0 b365 live

Status
Zamknięty.