>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

mój system na hokej

G 0

grez88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
System polega na postawieniu wygranych obu drużyn. Kursy pozwalają nam na to aby ten system miał jakiś sens aby koszty postawione zwróciły nam się z małym procentem wygrana zależy od postawionej stawki . Gramy tylko dyscyplinę hokej na lodzie moim zadaniem jest znalezienie takiego spotkania w którym jest mała szansa dogrywki lub remisu , przykład kuponu
Tampa Bay Lightning - Boston Bruins
Kurs 3.10 Kurs 2.50
Tampa Bay Lightning wygra spotkanie
3.10 x 100 zł = 310 zł
Boston Bruins wygra spotkanie
2.50 x100 zł =250 zł
Zainwestowane 200 zł
Dajmy ze np. drużyna Boston Bruins wygra spotkanie i mamy + 50 zł na koncie

G 0

grez88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1
Washington Capitals - New York Rangers
Typ: 1
100x 2.10=210zł

Washington Capitals - New York Rangers
typ 2
100x2.85=285zł
zainwestowane 200 zł .
zysk 10✅

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boston Maseczjusets
AdrianZz pewnie gość myśli że jest fajny. Twój system i sposób gry jest na tyle żałosny że polegniesz na krótką metę i zostaniesz z kuśką w ręce. Nie ma w 100% skutecznej metody na wygrywanie!!
P.S.
Jeśli sądzisz że w meczu Bruins- Tampa lub innych meczach NHL nie jest możliwy remis jesteś jeszcze bardziej śmieszny w moich oczach ????

reasumując:
???? ???? ????

gmark 765

gmark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Zamiast się śmiać byście uświadomili kolegę, że ten &quot;system&quot; jest bardzo ryzykowny ponieważ remisy w NHL to jest zazwyczaj kwestia loteryjna - może się zdarzyć w każdym meczu. Ryzykujesz 200 zł dla zysku 50 zł - w takim wypadku to lepiej postawić jakieś inne zdarzenie z innej dyscypliny po kursie 1,25.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
michal93 +3 Punkty (dzieki za odp w DNTB)
glorusek +5 Punkty (da)
adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk obecnie
Zamiast się śmiać byście uświadomili kolegę, że ten &quot;system&quot; jest bardzo ryzykowny ponieważ remisy w NHL to jest zazwyczaj kwestia loteryjna - może się zdarzyć w każdym meczu. Ryzykujesz 200 zł dla zysku 50 zł - w takim wypadku to lepiej postawić jakieś inne zdarzenie z innej dyscypliny po kursie 1,25.
Chyba nie zrozumiałeś o co mu chodzi. On albo myśli że NIE MOŻE byś remisu albo tylko udaje takiego głupiego... Stąd moje pytanie do niego, nie śmiałem się tylko jestem ciekawy z jakim typem mamy do czynienia i w którym kierunku go uświadamiać.

G 0

grez88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kamillo13 i AdrianZ nic wam do tego co robię ze swoją kasą gdyby mi to nie przyniosło korzyści nie grał bym w ten sposób jesli nie macie o tym zielonego pojęcia to zamknijcie ryje bo jebie strasznie ????

G 0

grez88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
San Jose Sharks - Anaheim Ducks
typ 2
3.25x50= 162
tu zagram singla

strata 50 zł⛔

G 0

grez88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Washington Capitals - Carolina Hurricanes
Typ: 1
2x200=390
Washington Capitals - Carolina Hurricanes
Typ: 2
3.05x200=610

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk obecnie
Kamillo13 i AdrianZ nic wam do tego co robię ze swoją kasą gdyby mi to nie przyniosło korzyści nie grał bym w ten sposób jesli nie macie o tym zielonego pojęcia to zamknijcie ryje bo jebie strasznie ????
Trochę ogłady. Nie wiesz co robisz więc Ci zwracamy uwagę. Zakładając temat chcesz się pochwalić swoją wiedzą chyba, a pisząc głupoty to chba nieosiągalne?

G 0

grez88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale powiedz człowieku co cie to obchodzi ??założyłem temat do swoich notatek nie po to abyś sie wymądrzał wiec wypierdalaj !!!

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę ogłady. Nie wiesz co robisz więc Ci zwracamy uwagę. Zakładając temat chcesz się pochwalić swoją wiedzą chyba, a pisząc głupoty to chba nieosiągalne?

Zostaw, szkoda czasu. On myśli, że to kursy dla zdarzeń dwudrogowych.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk obecnie
ale powiedz człowieku co cie to obchodzi ??
To że to jest FORUM a nie Twój notes i może się znaleźć ktoś kto weźmie Twoje głupoty poważnie i straci na tym kasę. Więc pomyśl zanim coś napiszesz. Żegnam

wilku30 0

wilku30

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zostaw, szkoda czasu. On myśli, że to kursy dla zdarzeń dwudrogowych.

Gramy tylko dyscyplinę hokej na lodzie moim zadaniem jest znalezienie takiego spotkania w którym jest mała szansa dogrywki lub remisu

Po prostu twierdzi, że remisy zdarzają się tak rzadko, że grając tym systemem można wyjść na ✅

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk obecnie
Po prostu twierdzi, że remisy zdarzają się tak rzadko, że grając tym systemem można wyjść na ✅
Dopiero teraz w Twoim cytacie zauważyłem że wyedytował pierwszy post, chyba jednak zrozumiał o co nam chodziło tylko przyznac się ciężko. Proszę w takim razie o usunięcie tej całej rozmowy. Zresztą żałuję że ją zacząłem, z takim chamstwem ciężko się spotkać na tym forum częściej, ale widzę że rodzynki się zdarzają.
Wszystkie moje posty z tego tematu do usunięcią. Dziękuję