>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher LSbet

papuga 6

papuga

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Żadnych buków jak LSBet czy 1xbet, nie ważne, że dają fajny bonus - nie będe się upokorzał dla stówki więcej z bonusu albo chociażby ryzykował własnej kasy z tego co czytałem na SBR

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, że to buk podwyższonego ryzyka, ale takie czasy.
Gdyby kogoś interesowało, to nie mają już dostępnego Skrilla.

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie nie działa, pytałem na chacie i potwierdzili, że aktualnie nie da się wpłacić Skrillem. Przy próbie wpłaty jest komunikat: Płatności z salda nie są dozwolone w przypadku tego sprzedawcy.

B 0

bartekk955

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie jak mam wypłacić coś z tego lsbeta ? Skrill nie działa, neteller też nie.. Z tego bonusu 10zł zrobiłem już 300 ale coś czuję że tego nie wypłace

B 1

bos1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś gra tam jeszcze? wWdze że są wpłaty przez paysefceard a to duży plus i jeszcze kursy całkiem przyjemne ????

qarny 2K

qarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ten buk do gry? Bo mają wiele stron i można się logować do nich bez problemu? I jak z wypłatami?

C 16

craig133

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Trochę minęło od ostatniej odpowiedzi w temacie tego buka także odświeżę temat, założyłem konto kilka dni temu, skorzystałem z bonusu na start lecz nie udało mi się obrócić, wpłaciłem następnie swoją kase żeby pograć overy undery w kosza, no i zrobiłem około tysiąca na plus, wypłata doszła na eco po kilku godzinach i weryfikacji w postaci dowodu osob i zrzutu z ecopayz także okej, lecz dziś rano już limity na zakład rzędu 10 złotych także nie polecam jeśli ktoś gra single od 300 wzwyż.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bandzbuch +13 Punkty
tyrion77+ 665

tyrion77+

Szanowny Pan
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
The cumulative bet liability 8,64 USD is greater than the maximum bet liability of 5,00 USD for outcome - to samo , ale +4k 

S 0

szykus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Orientuje się ktoś może czy po obrocie depozytem jest możliwość grania z salda bonusowego?
Mam dwa salda i środki na zakłady zchodza  z konta głównego a bonusowe stoi.