>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Loterie Świata [STS]

K 0

konradpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z pokoju
witam
dzis na stronie stsu zauwazylem ze ktoś wygrał w gre loerie swiata ponad 8 tys. obstawiająć kupon za 2 zł no i mnie to oczywiście zainteresowało. Czy ktoś mógłby mi po krótce wyjaśnić o co z tym chodzi i czy gra ktoś może w to? Na stronie stsu nie ma żadnych info na ten temat dlatego jestem ciekawy. Ile tam jest liczb do obstawienia? Ile trzeba obstawiać? itp. Z góry dzięki za pomoc

travism 190

travism

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Liczb do obstawienia masz od 1 do 5(tylko w loterii Węgierskiej i Euro Milionos można typować tylko 4 liczby) z każdej z loterii świata (etc. na jeden kupon). tych loterii jest razem 16. Minimalna stawka na jeden kupon to 1zł, stawka na kupon rozpisowy to najmniej 1 grosz. Maksymalna wygrana na jeden kupon to 200 000 zł. Nie moge nigdzie znaleźć czy można ze sobą mieszać loterie ale wydaję mi sie że nie .

K 0

konradpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z pokoju
No ale chcicałbym zagrać w to w STSie a nie przez neta. Ile tam jest lkiczb do wyboru i od ilu liczb jest wygrana bop nadal nie kapuje o co kaman w tym a wydaje mi sie to być ciekawe. Niech ktoś powie z ilu liczb losujemy i ile trzeba trafić zeby bbyła jakas kasa. pzdr

travism 190

travism

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
No ale chcicałbym zagrać w to w STSie a nie przez neta. Ile tam jest lkiczb do wyboru i od ilu liczb jest wygrana bop nadal nie kapuje o co kaman w tym a wydaje mi sie to być ciekawe. Niech ktoś powie z ilu liczb losujemy i ile trzeba trafić zeby bbyła jakas kasa. pzdr

a gdzie ja napisałem że to przez neta jest ? :-?

R 0

ravon00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mielec
Witam, chcialbym sie dowiedziec jak wyglada kupon rozpisowy na loterie swiata??? Jak to sie stawia i jak wygladaja te rozpisy?