>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Lokata

hagis 369

hagis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Zdarzenia gdzie gra sie za duze pieniadze nie mylić z surebets
pojawiaja sie kilka razy w miesiacu .. moze ktos tak gra i chial by cos wyjasnic jak to jest ?
Widzalem w Kiosku william hill ze ich soft zlicza za jaka kwote jest juz kupione dane zdarzenie dzięki temu zostaja narzucone limity wiec cos w tym musi byc...
temat otwarty !
zwlaszcza jesli chodzi o typ = LOKATA
przy polskiej inflacji 2 % jest juz super

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Inowroclaw
czym sie sugerowales przy tym spotkaniu? liczba kasy na zaklad? czy widac jasno gdzies ze jeden czlowiek postawil ogrom kasy na spotkanie?

Q 0

qbaneo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masz jakiś własny soft do sprawdzania ile kasy zostało postawione? Narazie tylko się przyglądam twojej propozycji grania i sprawdzam manualnie na betfair co jest dość uciążliwe...

U 0

uploadfun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lokata to chyba trochę za duże słowo bo wątpię by ktoś postawił np 40k zł na taki mecz. Sam pomysł nie jest zły ale przy wtopie przy takich kursach niestety będzie to trudne do odrobienia.

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ta tylko ze na betfairze jak masz podana te sume kasy ktora lezy w danej czesci rynku nie jest podane ile lezy na backu a ile na layu ????, tak wiec nie uzywaj betfaira.
chyba ze cos sie zmienilo, ale jestem na 95% pewny ze nie.
no i takie granie na podstawie tego ile ludzi rzucilo kasy w 1 czy 2 to wejdz sobie na kazdy mecz barcy po 1.1 i bedziesz miec 90% kasy rzucona na ta barcelone ;]]]

sebasthian 10

sebasthian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Burkina Faso
Tadzin bo wg mnie nalezy patrzec na kase, ktora jest polozona na stole ale nie zatwierdzona ???? patrzac z grubsza a nie dokladnie na ponizszym przykladzie widac roznice back do lay jako 3:1 (300k do 100k) i wg tego masz obraz gdzie idzie wiecej kasy. Nie istotne ze to jeszcze nie jest traded, ale jest polozone i gotowe w kazdej chwili do wziecia.

hagis 369

hagis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ta tylko ze na betfairze jak masz podana te sume kasy ktora lezy w danej czesci rynku nie jest podane ile lezy na backu a ile na layu ????, tak wiec nie uzywaj betfaira.
chyba ze cos sie zmienilo, ale jestem na 95% pewny ze nie.
no i takie granie na podstawie tego ile ludzi rzucilo kasy w 1 czy 2 to wejdz sobie na kazdy mecz barcy po 1.1 i bedziesz miec 90% kasy rzucona na ta barcelone ;]]]
Witaj tadzin
Widze że humor Ci dopisuje
Zapis 5 minut meczu Tigre vs Gimnasia L.P.

mam nadzieje ze dosc klarowne

hagis 369

hagis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
henry 83

henry

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tutaj nie ma aż tak dużego ruchu jeśli chodzi o stawki. Nie wiem czy warto wchodzić, zwłaszcza po 1% kapitału.