Witam, gdy próbuje zalogować się na stronie sts a dokładnie kliknąć na panel logowania wywala błąd: "Informacja
Logowanie jest tymczasowo nieaktywne".
Nie wiem co jest grane, czy to po prostu jest nieaktywne ale już 2dni, czy po prostu u mnie coś nie hallo.
Czekają na zgodę Ministerstwa i Służby Celnej. Jeśli będzie wszystko OK, pozwolenie dostaną w 3-4 tygodniu stycznia a internetowe zakłady ruszą w I-szym kwartale 2012.
Czekają już tyle więc może się nie doczekają. Raczej nic to nie polepszy bo i tak trzeba będzie odwiedzać punkt, więc takie zawieranie zakładów przez internet będzie mało atrakcyjne.
Czekają już tyle więc może się nie doczekają. Raczej nic to nie polepszy bo i tak trzeba będzie odwiedzać punkt, więc takie zawieranie zakładów przez internet będzie mało atrakcyjne.
Jak nic nie polepszy? chyba lepiej wygodnie przed monitorem , nawet o 2 nad ranem wysłać sobie kupon niż lecieć do punktu i jeszcze patrzeć po drodze czy kursy się nie zmieniły :-| . Nie mówie już o tym że możliwe że wprowadzą gre na live.
rozmawiałem dzis z dwoma babkami z totomixa i sts i dowiedziałem sie tyle ze firmy prowadza prace na wdrazaniem systemu ale wszystko nadal wisi w ministerstwie wedle ich informacji kwiecien to bedzie najwcześniej jak uruchomia przez neta mozliwosc gry choc i tez mowia ze obilo im sie o uszy ze dopiero na euro 2012 rusza czyli czerwiec 2012 i ja bym bral ta druga opcje za bardziej prawdopodobna
Ja coś obstawiam, że będą problemy z proponowaną przez STS formą wpłat i wypłat. Pewnie nie będzie opcji wpłacenia sobie pieniędzy w punkcie, tylko wpłaty i wypłaty z konta, bo Fortuna w sumie mogłaby zrobić to samo, ale nie zrobili i mamy tylko wpłaty i wypłaty z konta/na konto.
Bo jeszcze na emaila napisali mi, że są problemy zwłaszcza w kwestii wpłat i wypłat i tak czuję, że o to się właśnie rozchodzi o czym wspomniałem wyżej.