>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

line reversals

P 2

pho9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Próbował ktoś na dłuższą metę narzędzia line reversals?
Z grubsza chodzi o to, że są tam staty ile kasy % jest na jakim typie i jak buki przed meczem zmieniają kursy. Dla przykładu proste wykorzystanie tego narzędzia: mecz bejsbolowy dajmy na to Kansas vs Baltimore.. Jeśli 80% całej kasy z tego zakładu zostało postawione na Kansas i co za tym idzie 20% na Baltimore i buki jeszcze zwiększają kursy na typ Kansas, to chcą, żeby Kansas obstawiło więcej osób niż te 80% ponieważ mają info co do składów, kontuzji itp i jest spora szansa, że ci co stawiają na kansas wdupią siano.. Tak właśnie zarabiają buki. Dlatego podobno łatwo zarabiać na underdogach w ten sposób. Próbował ktoś? jakie doświadczenia?
Tam u góry jest szersze objaśnienie po angielsku wraz z materiałami wideo. Wygląda to na zajebiście użyteczne narzędzie. Dane archiwalne wraz z wynikami są przechowywane w archiwum (można wybrać dowolną datę)
P.S. link dla niewtajemniczonych: linereversals.com (mi strona nie działa na operze, ale bezbłędnie działa na firefoksie)

P 2

pho9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
uzywasz tego edi? jesli tak, to napisz jak na tym wychodzisz, na co zwracac uwage itp

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
pho9, nie używam tego programu a mój wpis pojawił się jedynie jako uzupełnienie tego co Ty podałeś - gdyż sam masz jeszcze zbyt mało wpisów jak na to, aby móc zamieścić linki.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pho9 +1 Punkty
P 2

pho9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
uzywam tego programu jako pomoc przy typowaniu pilki na livie i zajebiscie wchodzi

M 307

marok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mógłbyś coś więcej napisać, podać jakieś szczegóły, na co zwracać uwagę itp.? ????

P 2

pho9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ma w tym nic trudnego.. każdy ma swoje metody. Jeśli chodzi o mnie, to najpierw lookam na staty na becie live. Jak widze, że jest szansa że ktoś strzeli brame to sprawdzam skoki kursów przed meczem no i jeśli to potwierdza moje przeczucia to obstawiam singla lub dubla, jak kursy na druzyne ktora chcialem obstawiac skoczyly mocno do gory to raczej nie obstawiam ???? To nie jest wyrocznia, ale bardzo pomaga przy podejmowaniu decyzji przed kliknięciem na &quot;postaw&quot;. Szkoda tylko, że nie wrzucają tam australii, nowej zelandii i brazylii seri B... ale nie można mieć wszystkiego ????

i sory, że tak późno, ale sporadycznie czytam fora

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
marok +2 Punkty (dzięki, sorry że tak późno :))
jolly_roger 7

jolly_roger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Ok, weźmy mecz Kaiserslautern - Brunszwik. Wykres sugeruje nam, że płynie kasa na gości? Chcą mnie przekonać, że ugrają coś z będącym w formie Kaiserslautern? Zobaczymy. Podglądam też wykresy Kuban - Ufa, tam też coś się dzieje, ciekawe jak wykresy zareagują przed samym meczem i w trakcie niego.