>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Limity w Sportingbet

N 0

n101

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po zagraniu kilkunastu zakładów za 1000 PLN i więcej dostałem limity rzędu 10-20 PLN na zakład. Na czacie wklejono mi tradycyjną formułkę, że to decyzja trejderów i tyle.
Pytanie do doświadczonych graczy. Limity owe zostaną zniesione czy są już dożywotnie?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Dożywotnie. Jeśli już załapałeś się na takie drastyczne to możesz się pożegnać z bukiem ????

N 0

n101

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli założyć konto nowe na kogoś innego?
a jak u nich z weryfikacją gracz przez adresy IP z których się loguje?
swoją drogą SB to bardzo dobry buk, no gdyby nie te limity ????

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
czyli założyć konto nowe na kogoś innego?
Jest to jakieś rozwiązanie ale mnie kłopotów gdy się gdzieś przeniesiesz ;)
a jak u nich z weryfikacją adresów IP?
Myślę, że mogą się przeczepić. Nie mam doświadczenia ale jeden IP i &quot;podobne&quot; zakłady po zlimitowaniu pierwszego konta...
Śmierdzi na kilometr ;)

N 0

n101

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam zmienne IP a figurant to mój kumpel
niestety nie znam się na tyle na sprawach komputerowych by stwierdzić czy mój laptop zostawia jakiś ślad (ostatecznie adresy IP można uzyskiwać z hot-spotów? - dobry pomysł) pozwalający zidentyfikować że ktoś już kiedyś z niego grał
a z tymi przenosinami to chybiona rada bo nazwiska nie zmienię, ani peselu i takie tam - w końcu mogą zażądać skanu dowodu

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
mam zmienne IP a figurant to mój kumpel
niestety nie znam się na tyle na sprawach komputerowych by stwierdzić czy mój laptop zostawia jakiś ślad (ostatecznie adresy IP można uzyskiwać z hot-spotów? - dobry pomysł) pozwalający zidentyfikować że ktoś już kiedyś z niego grał
a z tymi przenosinami to chybiona rada bo nazwiska nie zmienię, ani peselu i takie tam - w końcu mogą zażądać skanu dowodu

Zmienne IP może wystarczyć - nie sądzę, aby weryfikowali to jakoś głębiej... choć raczej zależy to od bukmachera. Jedni mogą być bardziej wyczuleni inni mniej.
Doradzając przenosiny miałem na myśli innego bukmachera ;)
Zawsze to bezpieczniejsze rozwiązanie.

M 0

mikelson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Czy grając za nie więcej niż 100 zł na live można się spodziewać limitu ? Przy codziennym dodatnim bilansie z gry ? Najczęściej stawiam około 20 zł...

A 44

ab178

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na 99.99% nie dostaniesz limitu.
Ja pomimo zlimitowanego konta jestem w stanie postawić 150e na niektóre zdarzenie (głównie EPL i PD). Na zdarzenia w ligach o mniejszej reputacji, maksymalna wygrana to 12e.

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
kolega wyzej pewnie gral surki i byl kilkanascie tysiecy do przodu u 365 a ty mikelson swoimi niskimi wygranymi nikomu krzywdy nie robisz to co ty wygrasz to innych dwoch przegra i tak to sie kreci

I 0

imported_bar_ek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam koledzy. Mam takie pytanie odnośnie tego jak można się dowiedzieć, że ma się limit na sportingbet. Chodzi o to, że już kilka tysiecy ugrałem, a stawiam po ok 1,5tys i chce za jakis czas znowu włacić 2tys i troche poobracać a nie chce żeby okazało się ze dopiero jak dam postaw to się dowiem ze mam 20zł limitu bo potem będzie problem z obróceniem tej kwoty i wypłatą. Na betclicu było tak, że już przy wpisywaniu kwoty krzyczało, że jest limit. Czy tu jest podobnie??

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Witam koledzy. Mam takie pytanie odnośnie tego jak można się dowiedzieć, że ma się limit na sportingbet. Chodzi o to, że już kilka tysiecy ugrałem, a stawiam po ok 1,5tys i chce za jakis czas znowu włacić 2tys i troche poobracać a nie chce żeby okazało się ze dopiero jak dam postaw to się dowiem ze mam 20zł limitu bo potem będzie problem z obróceniem tej kwoty i wypłatą. Na betclicu było tak, że już przy wpisywaniu kwoty krzyczało, że jest limit. Czy tu jest podobnie??

z tego co pamiętam to nie ( ale dawno już tam nie grałem ).

J 0

jacquer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
po zagraniu kilku zakladow limity 10-20, kursy dobre, ale jak widac buk zalosny, nawet tygodnia tam nie pogralem, polecam do malych stawek

ascalcin 0

ascalcin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LÓDZ
Czy grając za nie więcej niż 100 zł na live można się spodziewać limitu ? Przy codziennym dodatnim bilansie z gry ? Najczęściej stawiam około 20 zł...

ja nie miałem zablokowanego konta przez to czy limitu, a grałem na zdarzenia live różne kwoty do 100 zł i wszystko było w porządku ????

O 0

obraniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Las Vegas /k. Koziej Wólki
u mnie możliwość stawiania dużych stawek przy wygywanio, przy byciu na plus to jest najważniejsze kryterium przy wyborze bukmachera. Bo tak właśnie gram - duże stawki, single 1/2/3 na dzień i regularne wygrane. Dlatego Sportingbet odpada mimio że to solidna firma notowana na giełdzie.

szef-elity 4K

szef-elity

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
OPOCZNO FABRYCZNE
Zagrałem jeden bet po otwarciu konta, teraz już mam limity na single,
za wygrany bet na stawce tysiąc coś limit, ja im już dziękuje.
W ciągu dwóch dni dzwonili dwa razy w sprawie weryfikacji konta ????

K 107

krisu3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja od miesiąca gram u nich surebety. Ale po pierwsze gram za śmieszne stawki, bo poniżej 100zł, a po drugie wydaje mi się, że z wygranymi wychodzę na zero. I mimo tego założyli mi najpierw limit koło 20zł, a dzisiaj mogłem postawić jeszcze mniej, poniżej 8zł -.-

P 1

psi-qtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uczciwie a nie na surbety ...
Kolega widać nowy w bukmacherce,
Uświadomię cię: za uczciwe granie (jak to nazwałeś) również się dostaje limity ;)
Chodzi o to żeby nei wygrać za dużo, a najlepiej to w ogóle nie grać dużymi stawkami ,znam bukmacherów, którzy limitują mimo mocno ujemnego konta ,ale wolą profilaktycznie zlimitować bo rozpoznają zawodowego gracza ,który i tak się w końcu by odbił.

C 7

cokolwiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kolega widać nowy w bukmacherce,

Uświadomię cię: za uczciwe granie (jak to nazwałeś) również się dostaje limity ;)

Chodzi o to żeby nei wygrać za dużo, a najlepiej to w ogóle nie grać dużymi stawkami ,znam bukmacherów, którzy limitują mimo mocno ujemnego konta ,ale wolą profilaktycznie zlimitować bo rozpoznają zawodowego gracza ,który i tak się w końcu by odbił.

Za uccciwe granie nie dostaje sie limitow nigdzie, ale jesli grasz ewidente surebety czy tez pomylki buka liczac na drapane to chwila moment i bedziesz mial na koncie limity. pozatym minusowe konta maja rowniez limity grajac malymi stawkami (czytalem na forum o stawkach rzedu 10-20 PLN LIVE) wiec nie sa to duże stawki.... one nawet małe nie sa ????