>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Limitowanie po 1 zakładzie

crisu 53

crisu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, miał ktoś może z was taką sytuację, że otrzymał limit po 1 zakładzie? Taką sytuacje miałem już 2 razy, konto zakładane było przed 2011 rokiem, przez ostatnie 3-4 lata nie grane, po powrocie postawiony 1 zakład i limit. Zdarzyło się komuś podobnie ?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety, Warto prześledzić opinię ostatnie o Bwin zamknęli się na Polaków, natomiast jeśli Twoje konto jest na plusie nie dziw się chcą Cię zniechęcić nie licza na zyski z naszego kraju.

firer 886

firer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie bierze hajs ?
Bwin to praktycznie jedyna forma na ktorej mam swoje pierwsze niezlimitowane konto , mam ograniczenie stawki na single , ale duble moge juz stawiac spokojnie za over 10k(chodzi o siatke)

crisu 53

crisu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli mówić o koncie, które jest na + tutaj nie mam żadnych pytań czy wątpliwości - uzasadniony limit. Ale limitować konto założone dzień wcześniejszym po 1 przegranym zakładzie ze stawką niższa niż 200 zł to jak na taką firmę dość dziwna sytuacja...

gwiazdarocka 35

gwiazdarocka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ja zagrałem jeden zakład AKO u nich , przegrałem.Chciałem zagrac drugi a tu już limit mimo że przegrałem.Bwin porażka.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
bwin limituje od razu, tzn nowe konta na start maja limit bodaj 405zł , tylko jeszcze te stare konta zalozone i zweryfikowane (i cos tam grane) przed ich wycofaniem z PL i powrotem mają ciut lepiej

gwiazdarocka 35

gwiazdarocka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ted ja na start mogłem zagrać za 1 tys bez problemu ale AKO nie wiem jak z singlem,ale jak chciałem zagrac drugi raz to limit coś koło 460 zł już się pojawił.