Od kilkunastu dni gramy z innymi uczestnikami forum bukmacherskiego w haxballa. Graczy którzy do nas dołączają jest coraz więcej i fajnie się gra. Ja zakładam serwer, mam w miarę szybki net także jak ktoś nie ma nic otwartego to ładnie mu śmiga bez lagów. Ale do rzeczy. Mój pomysł to zrobienie ligi naszego forum w Haxballa. Forma zawodów to np. 30 kolejek czy trochę więcej. Każdy z każdym. Mecz trwa 3 minuty. Jeśli byłaby duża ilość chętnych to gralibyśmy w drużynach 3 osobowych. Zwycięstwo = 3 pkt, remis = 1 pkt, porażka = 0 pkt. Przy takiej samej liczbie pkt na koniec ligi decyduje bilans bramkowy. Na koniec wyłonimy najlepszy zespół ofensywny, najlepszą defensywę, ewentualnie jak ktoś by chciał ciągle stać na bramce to i rywalizację golkiperów. Jeśli gramy 3 vs 3 to na boisku BIG. A jeśli chodzi o terminy rywalizacji to proponowałbym Poniedziałki, Środy, Czwartki o 22:00 tak żeby każdy wrócić z pracy, ewentualnie ze swoich innych zajęć. Chyba że będzie dużo chętnych to zrobimy głosowanie jakie terminy Wam najbardziej pasują. Zachęcam wszystkich do gry. Na koniec dodaję, że gramy tylko dla własnej satysfakcji i nie gramy o pieniądze, ani o żadne rzeczy materialne. Pozdrawiam Rambo
Lista Chętnych do gry:
1) Rambo131
Lista Chętnych do gry:
1) Rambo131