>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Liga VTB

Status
Zamknięty.
R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
VEF Riga-Asseco Prokom
typ; 2/2
2.45
Bet365
Analiza
Dziś w spotkaniu drugiej kolejki ligi VTB Vef riga na wlasnym parkiecie podejmie zespol mistrza Polski Asseco Prokom . Liga VTB wystartowala dopiero w tym sezonie . Vef Riga to aktualny wicemistrz Lotwy . W pierwszej kolejce ligi zawodnicy z Rygi pokonali jednym punktem estonski BC Kalev/Cramo Tallinn . Prokom ulegl 76-80 Azovamashowi . Trener Pacesas zapowiada jednak ze Gdynianie jada na Lotwe po zwyciestwo . &quot;- Spodziewamy się bardzo ciężkiego meczu, bo to młody, ambitny zespół, który jest znakomicie motorycznie przygotowany i wykazuje się agresywną defensywą. Pojawimy się na Łotwie w mocnym zestawieniu, bo chcemy oczywiście odnieść zwycięstwo, z nowym zawodnikiem z Bułgartii, Filipem Videnovem.&quot; Gdynianie wzmocnieni Videnovem z Bulgarii powinni byc mocniejsi niz przed tygodniem . A w moim osobistym odczuciu VEF jest druzyna slabsza od Azovmashu . Druzyna Prokomu powinna dzis wygrac to spotkanie jesli tylko zagra na 100% swoich mozliwosci .

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ben85 +2 Punkty (Spóźnione, ale dopiero zauważyłem tą funkcje:) Pozdro)
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
???? VEF Riga - Asseco Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,70
Szczerze zapomnialem o tym meczu dzis, a faktycznie kursy nawet dobre do zagrania. Co prawda Prokom caly czas sie buduje, ale Ryga wygrywajac tylko 1 pkt z najslabszym w grupie estonskim teamem nie zaprezentowala sie za dobrze...Asseco zaś powalczylo z mocnym mistrzem Ukrainy. Tak więc również uważam, ze dzis Asseco odniesie 1wsze zwyciestwow lidze VTB. Co prawda ogranicze typ tylko do wygranej w calym meczu, ale powyzsza analiza 2/2 za 2,45 rowniez godna przemyslenia.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
???? VEF Riga - Asseco Prokom Gdynia --&gt; 2 - 1,70 ✅✅✅
63-76. 13 pkt różnicy.

No i rzeczywiście spokojne zwycięstwo. Tak do przerwy jak i w całym meczu. Jedynie 4ta kwarta delikatnie przegrana. Także typ kolegi za 2,45 też bezproblemowo wszedł.

Pytanie jedynie mam czy 2/2 oznacza, że zespół wygrywa do przerwy i wygra całe spotkanie czy wygrywa do przerwy i wygrywa 2gą połowę ?? Podejrzewam, że ten 1wszy wariant.

do przerwy i całe spotkanie
Baqu

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
BC Minsk - Honka 1,45 1/10
Różnica w składach jest spora, Honka nie ma żadnych szans w VTB na wygrywanie. W pierwszym meczu przegrali z Dnipro u siebie 73:81. Minska to druzyna zlozona z graczy z ligi polskiej, Bialorusinów i 3 obcych. Korszuk, Koul oraz Kudriavcev znani z naszych parkietów. Liderami Minska są McKee oraz Sanders znany z występów w Gran Canarii. Jest jeszcze Shawn King i nienajgorsza ławka krajowa. Nie sądze aby grając na serio jakieś duże szanse mieliby goście z Finladii. Liga 4-2, VTB 0-1. Zespół oparty na 3 Amerykanach a reszta raczej słaba. W ostatnim meczu krajowi zdobyli 18-19 puntków na 73 całej drużyny. Liczy się trójka, reszta nie istnieje. Kurs na Minsk niestety spada ale nie ma się co dziwić, można jeszcze złapać 1,45. Stawka niska, nie wiem jaka motywacje mają koszykarze BCM.

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
VEF Riga - Khimky
VEF win @ 5.15 1/10 ⛔ szkoda dziwie rozegranej końcówki, 5 pkt straty na 2,5 minuty i grają długie akcję trochę nie tak to się robi ????
VEF +11.5 @ 1.91 4/10 ✅
Art Parahousky over 10.5 pkt @ 1.90 9/10 ⛔ szybko wpadł w foul trouble i nie było co zbierać, choć 4 i 5 faul jak dla mnie z dupy wzięty przez sędziów ????

Zaczne od ostatniego typu, Arczi słabe mecze w Eurocupie (i to główny powód moim zdaniem porażek VEF&#39;u), szczególnie mecz z Nymburkiem bardzo słaby. I myślę, że nadszedł dzisiaj czas na powrót do normalnej dyspozycji, tj. kilkanaście pkt i 7-9 zbiórek w meczu. Bardzo fajny match up ma z Eze dzisiaj i bardzo ważne będzie nie łapanie fauli (co przy Benie jest trudne) ale myślę, że da radę i poprowadzi Rygę to close gamu z Khimkami, które powoli łapią zadyszkę, dlatego też typy na handi i ew. win VEF&#39;u.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Unics - Khimki 1.45
Tobet
7/10

Uniks mocne wyjazdy, rzadko przegrywają, jak już to z mocnymi. W lidze rosyjskiej już raz wygrali wyjazd z Khimkami. Po wygraniu EuroCupu skupiają się najpierw na FF VTB, a później na lidze rosyjskiej. Tak Maciek mówi i mu wierzę. Wszelkie argumenty - chęci, personalia i forma - przemawiają za Uniksem wg mnie i biorę ten typ spokojniutko.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
FF w Kazaniu więc czemu wyjazy są tu aż tak ważne? Khimky mają spore problemy w tym sezonie i po wywaleniu Scariolo niewiele się zmieniło. Popovic i Lampe w formie, powinni to wygrac ale po imprezie EuroCupowej nie mam wcale takiej pewnosci. Z tego co mi wiadomo to podchodza powazne w tym sezonie do wszystkiego, maja ogromna szanse na wygranie VTB, ligi i EuroCup już w kieszeni. Jakos nie wierze aby to byl latwy mecz ale u siebie w 1/2 to te 1,42 moze byc.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
FF w Kazaniu więc czemu wyjazy są tu aż tak ważne? Khimky mają spore problemy w tym sezonie i po wywaleniu Scariolo niewiele się zmieniło. Popovic i Lampe w formie, powinni to wygrac ale po imprezie EuroCupowej nie mam wcale takiej pewnosci. Z tego co mi wiadomo to podchodza powazne w tym sezonie do wszystkiego, maja ogromna szanse na wygranie VTB, ligi i EuroCup już w kieszeni. Jakos nie wierze aby to byl latwy mecz ale u siebie w 1/2 to te 1,42 moze byc.

Aj się pomyliłem, z tym wyjazdem, głupota, teraz wstyd :oops:

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ciągle lekko w górę kurs na Kazan, ciekawe czy ktoś nie gra czy niektórzy liczą po prostu na zmęczenie Unicsu. Lampe powinien być bardzo zmobilizowany na tej pojedynek. W Khimkach mu nie wyszlo a rozgrywa najlepszy sezon w karierze u rywali. Oby te zmiane kursowe nic zlego nie oznaczały.

No i nie ma Laydeya :Ciągle lekko w górę kurs na Kazan, ciekawe czy ktoś nie gra czy niektórzy liczą po prostu na zmęczenie Unicsu. Lampe powinien być bardzo zmobilizowany na tej pojedynek. W Khimkach mu nie wyszlo a rozgrywa najlepszy sezon w karierze u rywali. Oby te zmiane kursowe nic zlego nie oznaczały.

No i nie ma Laydeya :[

Do poowy radosna koszykówka z elementami folkloru, jak troche Kazan mocniej w obronie to Khimky słabo ale nie ma czegos takiego jak twarda gra caly czas tylko jakas dziwna zabawa, rzuty bez pozycji, a to w tablice, nawet Kurtinaitis mocno sie z tego smieje. Poziom 2 ligi polskiej, oby po przerwie podeszli do gry normalnie bo teraz ogladamy kabaret.

F 3,5K

fanatyk_1984

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konin
Kazan-Khimiki under 153 1.60 2/10 Fonbet 18:00 ⛔ 78-84
Kazan to druzyna grajaca dobra obrone a tym bardziej na wlasnym parkiecie.Nie ma tutaj mowy o szalonych akcjach i szarpanej grze.Dzis spotkanie o duza stawke a mianowicie polfinal ligi VTB wiec obrona bedzie tu kluczem w tym meczu wiec nie spodziewam sie wysokiego wyniku.Obie druzyny juz w tym sezonie spotykaly sie na parkiecie w Kazaniu:
Unics Kazan-Chimki Moskva 07.04.2011 75:64 1.Rosja
Unics Kazan-Chimki Moskva 26.02.2011 75:66 po dogr. 1.Rosja
GL

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Finał nie dla Lampego i UNIKS-u

Maciej Lampe nie zagra w finale koszykarskiej Ligi VTB. W piątkowym półfinale jego UNIKS Kazań przegrał przed własną publicznością z drużyną Chimki Moskwa, w której występuje inny reprezentant Polski Thomas Kelati 78:84 (15:17, 25:21, 17:24, 21:22).

Lampe, który kilka dni temu zdobył Puchar Europy koszykarzy, uzyskał 15 punktów (trafił 7 z 12 rzutów za dwa punkty i jeden wolny) oraz miał 9 zbiórek. Musiał jednak zejść z parkietu w 38. minucie po popełnieniu piątego faulu. Najwięcej punktów dla UNIKS - 17 uzyskał Słoweniec Hasan Rizvic.

Thomas Kelati zdobył dla Chimki cztery punkty (wszystkie z rzutów wolnych wykonywanych ze stuprocentową skutecznością), miał 5 zbiórek i asystę. Najwięcej dla zespołu z Moskwy rzucił Witalij Fridzon - 27 pkt.

W sobotę rywalem tego zespołu będzie aktualny mistrz Rosji CSKA Moskwa. UNIKS w meczu o trzecie miejsce zmierzy się z ukraińskim Azowmaszem Mariupol, który w pierwszym półfinale uległ zespołowi ze stolicy 57:69 (15:17, 16:16, 12:21, 14:15).

Status
Zamknięty.