>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

LIGA MISTRZÓW W TV

antykac 0

antykac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
JA NA SopCast oglądam zawsze sie znajdzie ???? :jupi:

fortun 2

fortun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P.I.L.A
no i jesli masz mniej niz 512 kb/s to wogole nie odpalaj tego ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
I znowu pytanie !

Czy na jakiejkolwiek stacji Platformy Polsatu dają jakikolwiek mecz ??

Obojętnie czy Al-Jazeera czy Playboy byle był mecz !!

Głodny LM jestem :p

M 211

morenowe

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A z jakiej platformy jest odbierany ?? czy ten program jest na Cyfrze+

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Nie mam chyba DSF...

Ale mecz w Londynie to byłoby spelnienie moich marzeń. Morze ktos podac namiary satelity z tym DSF ??

Tzn parametry jakie muszę wstukac by mieć tego DSF-a . Pliska !!

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja na sopcascie wlasnie Barce ogladam
na CT2 macie Lyon-Roma jak ktos chce

rzuk_4 0

rzuk_4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak dla mnie to jest chore zeby transmitowali tylko srodowe mecze, ;/ TVP1 - gowno , 2 - gowno tvn - nic, eurosport nic ;/ C+ nic polsat sport nic

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park

Puknij sie w łep , jakby nie C+ to w tym gównainym kraju niebyło by żadnej ligi , od 10 czy ilu lat dają Lige Angielską. W dodatku dają ligi : POL , HIS , ITA i FRA. A to że niedają LM to błąhostka , nie ich sprawa , ilu ludzi ma C+ na tym forum np. ??? , TVP z Polsatem sie powinna zajmować tym a nie kanał który jest kodowany dla prawie całości Polaków.

To co zrobnił TVN ze sywm NSport :roll: ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Przeczytaj o czym jest dyskusja i dopiero się wypowiadaj...

rzuk trafnie zauważył, że w żadnej stacji nie ma LM i nie krytykował w żaden sposób Canalu... A ty już coś o pukaniu się ???? C+ nie jest wcale taką wspaniałą stacją za jaką ją uważasz... Nawet z racji tego, że dostęp do niej jest jednym z najbardziej ograniczonych jesli chodzi o kablówki, m.in. z racji ceny abonamentu...

PSport rzeczywiście dał du** z CL... Stracili też jedyną dobrą lige jaką mieli, czyli Bundesligę. Za to mam ligę portugalską i włoską... Szlag mnie trafia, bo interesuje mnie prawie wyłącznie piłka nożna, ale Polsta jako jedyny ma w ofercie siatkówkę, szczypiorniaka i inne mniej popularne dyscypliny.

Nie wywyższaj jakiejkolwiek stacji, bo wszystkie działąjące w Polsce są do bani... Pozdro

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No dokladnie tez mnie to wkurza ze nigdzie nie ma tej LM, szczerze mowiac to Korzeniowski dal ciala ze tego nie zalatwil. Nawet nasi poludniowi sasiedzi maja mecze we wtorek i w srode.
Ale najbardziej mnie dziwi to ze eurosport nie pokazuje LM no zywo :zy3ou: przeciez jak sama nazwa mowi-euro czyli to co zwiazane z europa to powinni pokazywac a przeciez wiadomo jakie zainteresowanie wzbudza CL wiec to jest ich wielki blad ze tego nie pokazuja bo mieli by bardzo duza ogladalnosc wtedy... ale niee!!! bo oni wola pokazywac inne pierdoly typu wyscigi na lyzwach, tance, poker itd
Nie wspomne juz o tym ze maja 2 programy bo jeszcze jest Eurosport 2 wiec mogli by przynajmniej 1 udostepnic... ???? ????