>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

LIGA MISTRZÓW W TV

fortun 2

fortun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P.I.L.A
Witam :mrgreen: Odpalam elegancko dzisiaj tv.wp.pl żeby sprawdzić co i gdzie jest jutro emitowane.... i co sie okazuje KAPLICA ???? Wiem ze polsat sport/extra przegrali przetarg o emitowanie ale.... przecież wygrało śmieszne tvn turbo ;] jednak żadnego zapisu żeby jutro czy pojutrze odbywało sie jakieś spotkanie nie widze... chyba że coś jest posrane na wp w programie tv tego nie wiem, z tego co sie orientuje zawsze było też na tvp1 i tvp2 oczywiście żadnego meczu też chyba nie puszczą ? Więc gdzie jutro można obejrzeć sobie LM :-?
Nasza polska telewizja zabija pod względem meczy.... tylko pogratulować .....

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
no nie bardzo :/ dziwne jestem zdziwiony tym ale nie ma...

fortun 2

fortun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P.I.L.A
No poryło ich :/ W środe wyczaiłem że w tvp2 leci Barca - Liverpool , ale co z tego jak kiedyś miałem do wyboru 2 mecze ???? (polsat sport/extra, tvp1/tvp2)
Co im odwaliło to jaa nie wiem jutro chyba żadnego meczu nie ma ???? ????

A myślałem ze obejrzę sobie jutro Celtic ...........

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jeżeli oglądasz edukacyjnie inne zagraniczne platformy jak Digital+, Premiere czy TPSy to na pewno będziesz miał w czym wybierać.
Jeżeli chodzi o polskie kanały to faktycznie lipa. Na pewno coś TVN Turbo pokaże. Jeżeli chodzi o kanały niekodowane to może TV Slovenia, CT2 (czechy), może jakis kanał francuski. Musicie jutro po 20:45 poszukać na swoich dekoderach ;)

fortun 2

fortun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P.I.L.A
Digital+, Premiere czy TPSy
No to na pewno, niestety mam tylko kablówke ...

TVN Turbo pokaże.
Z tego co jest na oficjalnej stronie w tych godzinach leci coś takiego :
&quot;20:00 Monster Garage
21:00 Raport Turbo&quot;

FUCK FUCK FUCK :zy3ou:

Może na kablówce coś na tych zagranicznych poszukam ... kiedyś pamiętam że chyba TV 5 czy coś takiego co mam emitowało LM, jak jest teraz to nie wiem :/
Chyba będzie trzeba iść do baru na jakiś meczyk.... :mrgreen:

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Ja ma takie pytanie :
Mam Real Madrid TV na C+ i czy tam pokaża LIVE mecz z Bayerenm czy tylko powtórke w pozniejszym terminie , bo nigdy tam nieoglodałem zadnych meczy i niewiem.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Grzesio, tam tylko pokazują archiwalne spotkania lub powtórki.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Grzesio na tym kanale w weekendy są na żywo transmitowane mecze Realu B, który gra w Segunda Division... a liga mistrzów... cóż pozostaje nam tylko Barcelona - Liverpool, ale liczę że na swoim dekoderku znajde jakiś kanał gdzie Champions League jutro będzie można obejrzeć ;)

new 0

new

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pszczyna
Na DSF będzie transmitowany mecz Realu madryd.

szopcio 0

szopcio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ALe o 23 50 będą skróty meczów, więc nie narzekajcie ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Na DSF będzie transmitowany mecz Realu madryd.

Dziękuje koledze bardzo :p Skorzystam ????

Z tą Platformą Polsatu to lipa... Wie ktoś gdzie będzie jutro jakiś mecz ?? Chodzi mi o kanały zagraniczne... Najlepiej Chelsea :p Poszukam coś jutro ale może ktoś ma jakieś pewne kanały :?:

fortun 2

fortun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P.I.L.A
Jeśli ktoś ma dość dobre łącze min 512kb/s to polecam programik SopCast ???? Tam będą lecieć wszystkie meczyki 8)
Co do tv to dsf to w ofercie mojej kablówki tego programu nie ma :/
A skróty to hmmmm ???? Troche późno, ale i tak pewnie będę oglądał :smile:

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Ja na satelicie przeżucam kanały zagraniczne i przeważnie na jakimś puszczają mecz z którego kraju gra zespół zwłaszcza z Włoch

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A jako ze na HParku jestesmy to sie spytam cos :jezora:

dlaczego te Real TV, Barca TV czy ManU TV są takie badziewne.. czemu telewizja klubowa nie transmituje swoich meczy?

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Trochę późno o tym piszę, ale jak myślicie po co TVN robił nSport ...? Tam teraz będą mecze LM ???? Niestety Turbo i Meteo odpadają już definitywnie :/ Tragedia...

Dla mających szybsze łącza nie ma większego problemu. Program PPMate i praktycznie każdy mecz jest transmitowany

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
A jako ze na HParku jestesmy to sie spytam cos :jezora:

dlaczego te Real TV, Barca TV czy ManU TV są takie badziewne.. czemu telewizja klubowa nie transmituje swoich meczy?

Nie wiem czy chodzi Ci o to, że nie transmituje tych spotkań na żywo w Polsce, czy wogóle ???? na to pierwsze pytanie chyba oczywista odpowiedź, a co do drugiej to wydaje mi się że transmitują, przynajmniej ChelseaTV. Za ten kanał płaci się za granicą osobno i dają mecze na żywo. A w Polsce oczywiście retransmisje, dobre i to. Kiedyś o czymś takim pomyśleć to hoho

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No troche lipa ze TVP nie poszcza meczy we wtorek ale przynajmniej jutro se Barce obejrze!! aa dzisiaj z tego co wieem to na CT2 poleci Real-Bayern wiec sproboje to zlapac a na TVN turbo to nie wiem bo w gazecie ipsze ze leci cos innego ale te gazety czasem klamia wiec trza bedzie zobacyc. Pozatym jak ktos ma szybkiego neta to napewno wszystkie mecze poleca na jakis internetowyh kanalach :]

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Nie ma na Cyfrowym Polsacie !! Przerzuciłem 1100 kanałów i nie ma !!!!!!

:zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Locus Amoenus
Dokładnie kicha ... Ani TVN Turbo, ani Polsat Sport, ani Eurosport, ani Eurosport 2, ani Polsat Sport Extremes ... :zy3ou:

fortun 2

fortun

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P.I.L.A
TVN to zaje*****e wykombinował, wygrał przetarg dał grupowe mecze na TVN Turbo, a teraz przerzucił na tą zasraną płatną Platforme N ! FUCK FUCK FUCK

Hahha wygramy dzisiaj kupe kasy na LM i robimy swoją własną TV BUK SPORT ! Co Wy na to ?! ????

JA mogę komentować mecze xD