ja sie wlasnie zarejestrowalem, dalem konto pocztowe na gmailu,.. po 3sek sprawdzilem byl link aktywacyjny i sie zalogowalem na to kasynko i odrazu 5$: D
koniecznie... inaczej nie masz dostepu do gier... Ale nie wiem czy jest ses niby wyplata jest od wygranej po wyzej bonusu... Ja ugralem 15$ i zlecilem wyplate na netellera z 3 dni temu do dzis nic nie ma... Raczej firma nie jest wyplacalna albo regulamin zle przetlumaczony...
wyślij im maila z zapytaniem o twoją kase i że zleciłęś wyplate na netellera!
Mi przysłali po 5 dniach maila z przeprosinami ze musialem tak długo czekać i wzamian za to dali mi 10$ na granie dalej ;-)
Tak może nie na temat, ale gdzie się wypłaca na tego Netellera? W panelu na www czy w tym ich sofcie? I gdzie jest taka opcja ???? A jeszcze jedno jak bym wypłacał na Netellera i z niego na Karte VISA E. to ile by to trwało tak mniej więcej? ???? Czekam na odp.
Tak może nie na temat, ale gdzie się wypłaca na tego Netellera? W panelu na www czy w tym ich sofcie? I gdzie jest taka opcja ???? A jeszcze jedno jak bym wypłacał na Netellera i z niego na Karte VISA E. to ile by to trwało tak mniej więcej? ???? Czekam na odp.
gilek pisałem do supportu bo sam zleciłem wypłate rano w sobote i odpisali mi dokładnie kiedy wypłacałem (data i godzina) że przyjęli zlecenie i należy czekac 2-3 dni ... Napewno chodzi o dni robocze a dzisiaj jest środa więc mam nadzieje że dzisiaj kaska bedzie :mrgreen:
pozdrawiam ????
A wypłacasz na ich stronie. Logujesz się i wchodzisz w zakładkę "Insattning/uttag " potem wchodzisz na "Ta ut" i wybierasz opcję i wpisujesz kwotę i numer konta etc.
Narazie czekam ... jak tylko kasa pojawi się na koncie to masz ode mnie info a co do wysokosci zleconej wypłaty to nie jest ona wysoka ... zleciłem wypłatę 10$ aby zobaczyc czy wypłacają (drugie 10 sobie zostawiłem na dalsze granie).
dostal ktos meil aktywacyjny na poczte w interi? ja sie zarejestrowalem, ale meila nie dostalem. na konto moge wejsc spokojnie wpisujac haslo i login, ale kasy nie mam