dj_spoooke
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
wszystko spoko krako tylko nie musiales kopiowac mojego tlumaczenia przebiegu rejestracji :zoltakartka: i poza tym wczesniej dawali 10$ wiec jednak sie nie postarales
po raz kolejny : w BJ możemy zagrać dopiero wtedy gdy będziemy mieli coś ponad te darmowe 5$ więc najpierw musimy coś ugrać na pokerzeczemu nie mozna w oczko grac?
na stronie masz tam zakładke " instantting" i tam masz juz reszte ;-)gdzie tu sie kaske wyplaca?
bodajże nie ma minimum do wypłaty, jednie mogą nam odjąc bonus z wypłaty jak nie ugramy tych 200RHjakie jest minimum do wypłaty na netellera??
tego nie da się sprawdzić ile się rozegrało tylko mniej wiecej można ocalić...a gdzie sie sprawdza ile już ugraliśmy RH/??
więc i tak ciezko będzie żebyś co kolwiek ugrał bo njapierw trzeba na pokerze obrócić troche a jak jesteś nowicjuszem w tych sprawach to tylko szkoda czasukto mi powie jak tam sie wogole gra?? bo ja nic nie rozumiem z tego finskiego i w co najlepiej grac? bo ja w kasynie jestem cienki ://
ja od zlecenia czekałem tydzieńWypłacał już ktoś z tego pokera :?: Czy tylko 19krako91 wypłacił :?: I ile czeka się na wypłatę :?:
możliwe ze promocja jest zablokowana juz...a ja nie moge sie zarejestrwac caly czas im albo nie pasuje moje haslo albo kod z bonusem :/ ????