>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

LeePoker 5$ za rejestracje bez depozytu! Sprawdzone !

dj_spoooke 0

dj_spoooke

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszystko spoko krako tylko nie musiales kopiowac mojego tlumaczenia przebiegu rejestracji :zoltakartka: i poza tym wczesniej dawali 10$ wiec jednak sie nie postarales

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fajny pokerek. Pierwszy raz grałem ale już po kasie. Ugrałem 6$ i przegrałem wszystko na BJ. Czekam na inne promo.

PS Polecacie coś bez depozytu jakiś pokeroom? Party poker już przegrałem wszystko bo nie umiałem grać ale to było jakiś miesiąc temu. :mrgreen:

C 0

ciepeche

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
flashowej nie ma , ja juz mam ugranych real money 10$ na bj i jeszcze zostało mi 5$ do tej gry w pokerka ????

kiedy mozna wypłącić kase na netellera?

M 0

mattszah

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mozesz wyplacic wszystko oprocz bonusa a moje pytanie ile trzeba czekac na kase?

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
czemu nie mozna w oczko grac?
po raz kolejny : w BJ możemy zagrać dopiero wtedy gdy będziemy mieli coś ponad te darmowe 5$ więc najpierw musimy coś ugrać na pokerze
gdzie tu sie kaske wyplaca?
na stronie masz tam zakładke &quot; instantting&quot; i tam masz juz reszte ;-)

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kto mi powie jak tam sie wogole gra?? bo ja nic nie rozumiem z tego finskiego i w co najlepiej grac? bo ja w kasynie jestem cienki ://

R 0

renton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Soft nie działa chyba pos Windows 98 :;/: w takim razie moge oddac konto z 5$ komus za darmoche. Zgłaszac sie na PW ????

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
a gdzie sie sprawdza ile już ugraliśmy RH/??
tego nie da się sprawdzić ile się rozegrało tylko mniej wiecej można ocalić...
kto mi powie jak tam sie wogole gra?? bo ja nic nie rozumiem z tego finskiego i w co najlepiej grac? bo ja w kasynie jestem cienki ://
więc i tak ciezko będzie żebyś co kolwiek ugrał bo njapierw trzeba na pokerze obrócić troche a jak jesteś nowicjuszem w tych sprawach to tylko szkoda czasu

Z 0

zachargks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to w takim razie powiedz mi jak te RH oszacować bo nie czaje a troszke czasu już gram w to ???? )

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
a ja nie moge sie zarejestrwac caly czas im albo nie pasuje moje haslo albo kod z bonusem :/ ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Wypłacał już ktoś z tego pokera :?: Czy tylko 19krako91 wypłacił :?: I ile czeka się na wypłatę :?:

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Wypłacał już ktoś z tego pokera :?: Czy tylko 19krako91 wypłacił :?: I ile czeka się na wypłatę :?:
ja od zlecenia czekałem tydzień
a ja nie moge sie zarejestrwac caly czas im albo nie pasuje moje haslo albo kod z bonusem :/ ????
możliwe ze promocja jest zablokowana juz...