>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kursy bukmacherów z poprzednich sezonów

X 0

xwolf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Szukam kursów bukmacherów z poprzednich sezonów. Chciałbym sprawdzić jaki mógłbym mieć zysk korzystając z róznych systemów. Jeśli macie, albo wiecie gdzie jest takie archiwum kursów i wyników tych spotkań to proszę o informacje. Oczywiście postaram się podzielić wynikami.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Musze przyznać że zaskoczyłeś mnie tym pytaniem ja niemam pojęcia skąd to wziąść... I chyba niema czegoś takiego jak Archiwum bo to ulegalo zmianie przecież

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
http://www.betexplorer.com/

tu masz wszystko!

tutaj jest taki pasek
* You are here:
* HOME
* » np. Soccer » np. Austria

wybierasz jaki sport ale sa tylko pilka nozna, reczna, kosz i hokej
i potem liga i kolejki masz i wsyzstko! super stronka + handicapy itp tez z kursami :mrgreen:

mysle ze pomoglem jak cos to napisz jak tam efekty systemikow ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
O faktycznie nie wiedziałem ze takie cos jest mozna fajnie porównywac te kursy.Dzieki Wiślak

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
Szukam kursów bukmacherów z poprzednich sezonów. Chciałbym sprawdzić jaki mógłbym mieć zysk korzystając z róznych systemów. Jeśli macie, albo wiecie gdzie jest takie archiwum kursów i wyników tych spotkań to proszę o informacje. Oczywiście postaram się podzielić wynikami.

mozliwe ze jedynym zrodlem wiedzy dysponuja... bukmacherzy... i to nie wszyscy zapewne tylko ci co maja zaciecie do archiwizowania ....