>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kupon/Prośba - Zajrzyj tu!

F 3

fason95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wisła Kr.-Lechia Gd. 1 1.65
Liverpool-Bolton 1 1.40
Kaiserslautern-Bayern 2 1.50
Valencia-Racing 1 1.40
Middlesbrough-Coventry 1 1.75
Liberec-Teplice 1 1.68

Panowie, mam problem, ostatnio trochę kasy przerąbałem w tych głupich zakładach ???? Możecie doradzić, co z tego kuponu wywalić i ewentualnie poprzeć dany typ? Proszę o waszą pomoc, wypowiadajcie się, w tym kraju panuje wolność słowa. Liczę na waszą wiedzę i doświadczenie! ;)
Kupon planuję atakować za 20-30 PLN. Proszę o pomoc! Pozdrawiam, fason. ????

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Jeśli liczysz na jednoetapowy zysk, to bukmacherka Ci tego nie sprawi, chyba, że będziesz miał odrobinę... no &quot;dużą odrobinę&quot; szczęścia ???? Staraj się dobierać typy, aby powstawały z nich duble (zakłady składające się z 2 typów), czy triple (składające się z 3 typów). I jak ktoś napisał &quot;Bukmacherka to nie sprint, to maraton&quot;, także obserwuj, analizuj i trafiaj ???? Powodzenia.

duo 303

duo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z typów które wypisałeś mogę się wypowiedzieć o pierwszych czterech gdyż niższe ligi angielskie (poza paroma zespołami) oraz Czechy to nie moja specjalność. Wisła to dla mnie jeden z najpewniejszych jutrzejszych zakładów, odpadli już z LM do LE jeszcze szmat czasu więc czas zacząć grać w lidze na poważnie. Lechia bez Bensona, Razacka, Nowaka i Sazankowa więc osłabienia olbrzymie. Do tego dochodzi doping przy Reymonta. Nic tylko grać. Liverpool powinien niby wygrać, jednak po takim kursie uważam, że nie warto ryzykować. Bolton pokonał już QPR 0:4 (może aż na taki wynik nie zasługiwali ale byli drużyną lepszą), a następnie postawili dość twarde warunki City, które w tym sezonie będzie bardzo groźne. Liverpool wygrał z Arsenalem ale tym bym się nie sugerował, gdyż Arsenal narazie jest w rozsypce, wcześniej tylko remis z Sunderlandem pokazał, ze na Anfield można powalczyć. Bayern także odradzam, gdyż nie zagra Robben, a to jak dla mnie postać kluczowa dla Bawarczyków. Liga hiszpańska dopiero rusza i pierwszych kolejek z reguły się nie obstawia. Mogą wejść wszystkie 4 typy oczywiście, gdyż są to napewno faworyci swoich meczy jednak ja mam przekonanie jedynie do Wisły.
edit//Doradzałbym typ z siaty na Brazylijki, które w tej edycji WGP są poza zasięgiem, a Rosjanki przeplatają lepsze mecze z gorszymi i nawet jak im teraz wyjdzie ten lepszy to niewierze aby pokonały Canarinhos

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
fason95 +1 Punkty (dzięki za pomoc ;))
buk-katowice 59

buk-katowice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Typy w miarę dobre polecam po lepszych kursach zagrać Derby oraz czeskie Bohemians. Fajne kursy i dość prawdopodobne.

fason95 +1 Punkty (dzięki za pomoc ;))
F 3

fason95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam ponownie, wielkie dzięki panowie, za info i wasze wsparcie. Po długich godzinach przemyśleń zdecydowałem się takie coś zagrać:

Wisła Kr.-Lechia Gd.
184 1 P 1.65
Liverpool-Bolton
76 1 P 1.40
Kaiserslautern-Bayern M.
293 2 P 1.50
Valencia-Racing Santander
354 1 P 1.40
Middlesbrough-Coventry
90 1 P 1.75

Stawka:20zł
Wygrana:149.40 zł

Jakie prawdopodbieństwo wygranej? :p Mam nadzieję, że wreszcie siądzie. A tak odnosnie Bayernu to Robben może zagrać, dlatego odpuścił ostatni meczyk. Myślę, że nawet bez niego (gdyby już nie mógł zagrać) Bayern wymęczy chociażby 1:0. Odnośnie Liverpoolu też jestem raczej pewny (wierzę w siłę Suareza i Carolla). Wisła dla mnie również zdecydowany faworyt, bardzo prawdopodbne, że wygrają i to może nawet z handi. Valencia raczej pewna, chcąc ganiać Real i Barce, żeby się na LM załapać muszą się wziąć od początku, nie powinno być niespodzianek. Odpuściłem Liberec (śmierdzi mi tutaj remisem a nawet wygraną Teplic). Co o tym sądzicie? Myślę, że godny kupon 20 PLN? ????

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Usunąłbym stąd Valencie lub Wisłę. Polecam zamiast Valencii typ z Leeds, który znajdziesz u mnie w temacie ???? kursik niewiele mniejszy, a znacznie pewniejszy, oceniłbym go 9/10 ???? Powodzenia.

F 3

fason95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiesz bardzo chętnie, ale obiecałem sobie, że nie zagram już nigdy więcej wyjazdów z niższych lig. Bayern jest wyjątkiem, bo i tak nie gram wyjazdowych na ogół. Pzdr.

/// EDIT

Mam jeszcze jedno pytanko. Możecie wypowiedzieć się na temat M&#39;borough? Tylko tego typu nie jestem pewny w 100% ;)

bo86bo 2,4K

bo86bo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Slupskie
Ja bym odradził Liverpool, Bolton jest w gazie i pewnie tanio skóry nie sprzeda... a kurs nie powala aby zagrać na Liverpool.

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Jeśli ktoś myśli, że topowe drużyny ciągle będą wygrywać i strzelać nie wiadomo ile bramek to tak. Tak jak mówiłem , Valencia mimo 2 strzałów Santander, straciła..... 3 bramki ???? Wisła również po mojej myśli. Doradzałem, trochę szczęścia by dopisało i Twoich &quot;przewidzeń&quot; i może kuponik byłby na ✅. Pozdrawiam.
/edit. to co zrobiła Valencia, a raczej co zrobił Santander woła o pomstę do nieba ???? brawo dla Valencii, bo zasłużyła.

F 3

fason95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm zmienić dyscyplinę??? Uważam, że to wcale nie jest zły pomysł. Tylko doradźcie mi jaką obstawiać. Co myślicie o tenisie i siatkówce?? Proszę o info.

PS: Rosjanki wygrają z Serbkami? Kursik ładny, kusi jak cholera ????

Mam prośbę, podrzućcie mi dobre strony ze statystykami, które znacznie ułatwią mi obstawianie, bo wiedzy o typowaniu nie mam zbyt dużej... Chodzi mi o strony, które zwiększą szansę na wygranie kasy obstawiając tenis/siatkę/nogę. Zapodajcie linki, z góry thx. pzdr.

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Ja osobiście korzystam z tej : http://stats.betradar.com/s4/?clientid=79&amp;amp;language=pl# , aczkolwiek zdecydowanie jestem przeciw obstawianiu dyscypliny o której nie ma się bladego pojęcia. Sam obstawiam to o czym ma troszkę wiedzy, czyli najmocniejsze ligi europejskie, liga polska, 2 liga polska zachodnia i mecze West Ham. I jeszcze raz powtarzam : odradzam stawianie na inne dyscypliny, niż te na których w mniejszym lub większym stopniu się znasz. Mam nadzieję, że pomogłem.

fason95 +1 Punkty
F 3

fason95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rozumiem, ale w tenisie i siatce masz 50% na 50% czyli pół na pół, że wejdzie. W piłce nożnej jest 33 1/3 % szans a więc znacznie mniej. Co proponujesz? Ostatnio mam takiego pecha, że chyba ze 40 kuponów pod rząd przegrałem (w sumie koło 300 zł)... Fatalna passa trwa...

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Radzę grać krótsze kuponiki (duble/triple), a przy ich dobrym dobieraniu powoli pieniądze powinny się zwracać ???? Zapraszam do mojego tematu, który znajdziesz poniżej. Powróciłem po przerwie, z troszkę większym bagażem doświadczeń, przemyśleń i obserwacji ????

F 3

fason95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To znaczy ja powiem tak: regularnie obstawiam piłkę nożną oraz tenis. Tenis ogarniam wręcz zajebiście, ale brakuje mi dobrych stron ze statystykami itd itp etc... Myślę, że zdecyduję się na tenis i będę grał po 2-3 mecze na kuponie. Jak myślicie, to dobry pomysł? Podajcie mi dobre strony z typami i statystykami oraz analizami do tenisa, plizka! pzdr.

miedziu_tychy 94

miedziu_tychy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Myślę, że moja strona powinna w znacznym stopniu pomóc. A co do analiz i podglądania niektórych typów, polecam poszperać po forum, na pewno coś ciekawego znajdziesz codziennie. Jest tutaj wielu speców od tej dyscypliny, dzięki którym pewnie coś się wzbogacisz, aczkolwiek ja preferuję własne typy ????

F 3

fason95

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie działa mi ten link na betradar, który podałeś, podaj poprawny, będę wdzięczny.

///EDIT

Zmieniłem taktykę. Idzie rewelacyjnie. Obstawiam teraz tenis i gram duble/triple po 20/30 PLN. Wszystko siedzi póki co, 240 PLN już na czysto ???? Pozdrawiam i dzięki dla tych, którzy pomogli!

Pzdr.!