Sam często tak stawiam. Jeśli chodzi o powyższy kupon to osobiście nie postawił bym na zwycięstwo Okocimskiego Brzesko, spróbował bym X2 lub już tak hardcorowo czystą 2.
A co myślicie o tych typach? Górnik Z-Zag.Lubin TYP 1 KURS 2
GKS Katowice-R.Rybnik TYP 1 KURS 2.30
Leverkusen-Wolfsburg TYP 1 KURS 1.78 FC Kopenhaga-Esbjerg TYP 1 KURS 1.85
AKO 13.35
Stawka: 20 zł (- 12 % 17,60)
Stan konta: 20 zł
Jeszcze nie puściłem kupony i czekam na wasze sugestie. Ostatnio nie siadła wyjazdowa porażka E.Rybnik ale oni cały czas nie mogą remisować na obcej ziemi.
Puszczam coś takiego. Nie wierzę w powodzenie tego kuponu więc dołożyłem jeden mecz i puściłem za mniejszą kase.
Górnik Z-Zag.Lubin TYP 1 KURS 2
GKS Katowice-R.Rybnik TYP 1 KURS 2.30
Leverkusen-Wolfsburg TYP 1 KURS 1.78 FC Kopenhaga-Esbjerg TYP 1 KURS 1.85 Korona K-Legia W TYP 2 KURS 1.85
W tym momencie nie mam jeszcze w Fortunie kursu na G.K.S Bełchatów i nie widze w tym momencie nic lepszego niż Newcastle. Jeszcze tego nie puszczam. Może jutro bedą już kursy na 1 lige polską. Poza tym przydał by mi się też kurs na FC Kopenhage. Ma ktoś jakieś lepsze pomysły. Kupon wysyłam jutro przed ligą mistrzów.
Hannover-Augsburg TYP 1 KURS 2.15
Man.Utd-Leverkusen TYP 1 KURS 1.68 Betis-Granada TYP 1 KURS 1.7 Newcastle-Hull TYP 1 KURS 1.8
Kupon poszedł taki. Boję sie troche tego Bełchatowa i puściłem niższy kurs na Kopenhage.
Hannover-Augsburg TYP 1 KURS 2.3
Man.Utd-Leverkusen TYP 1 KURS 1.72
Betis-Granada TYP 1 KURS 1.7 FC Kopenhaga-Odense TYP 1 KURS 1.53
Niskie kursy w tym tygodniu więc dokładam Manchester, bo mają coś do udowodnienia po meczu z City. Poza tym w dwóch meczach pod rząd punktów nie powinni tracić. Najbardziej boję się Legi. Jagiellonia-Legia W TYP 2 KURS 1.87
Bełchatów-Arka G TYP 1 KURS 1.75
Spartak Moskwa-FK Krasnodar TYP 1 KURS 1.55
FC Sevilla-Vallecano TYP 1 KURS 1.5 Man.Utd-W.B.A TYP 1 KURS 1.28
Jak ten hardkor nie wejdzie to podaje się do dymisji ????
Man.Utd-W.B.A TYP 1 KURS 1.27
Almería-Barcelona TYP 2 KURS 1.15 Ajax-Deventer TYP 1 KURS 1.23 Bayern M.-Wolfsburg TYP 1 KURS 1.15 St.Petersburg-Austria W. TYP 1 KURS 1.27 BATE Borisov-T.Zhodino TYP 1 KURS 1.25 AKO 3.28