>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kupon który bleknie

A 0

arcan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam takie pytanie może mi ktoś pomoże mianowicie miesiac temu wysłalem kupon na zaklady długoterminowe ostatnie zdarzenie bedzie mialo w czerwcu , kupon obstawiony jest za nie małe pieniadze . Od jego wyslania mija miesiac a z dnia na dzien kupon bleknie chodzi o to ze numer zakladu zaczyna zanikac kod kreskowy rowniez mecze takze sa coraz mniej czytelne . Kupon przechowywany jest w ciemnym pudełku wiec nie ma mowy o zlym jego przechowywaniu . Co mi radzicie w zwiazku z tym czy Fortuna może mnie winic za to ze tak sie dzieje czy jak tam do nich pojde dadza mi jakas kopie kuponu czy cos. Jesli tak dalej pojdzie w czerwcu kupon bedzie zwykla biala kartka papieru .

M 171

marcios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
napisz to samo pytania do fortuny maila i będziesz miał pewność co robić

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Niezależnie od wysłania maila do Fortuny - zapisz na odwrocie kuponu te jeszcze widoczne info, w tym poza numerem także dokładną datę i godzinę zawarcia zakładu - bo w przypadku ew. reklamacji , będziesz miał dane do ustalenia takiej operacji w ich systemie komputerowym.

blads 187

blads

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawiń kupon w folie aluminiową i trzymaj w chłodnym miejscu. Nic mu się nie stanie przez długie lata, ja to samo robię z paragonami i jest ok

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dawczan +12 Punkty
yar000 1,5K

yar000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nie wiem.
Zeskanuj, póki jeszcze cokolwiek widać. I nie ingeruj w plik (nie modyfikuj pliku).