>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kupon dnia z kursem około 2,00

krisbvb 0

krisbvb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Witam serdecznie!

Na samym początku chciałem pozdrowić wszystkich forumowiczów, gdyż jest to mój pierwszy post, choć przyglądam się temu forum od kilku tygodni. Widzę, że panuje miła atmosfera i jest tutaj pełno wartoścowych typerów ????

Ten temat będzie służył do przedstawiania mojej wizji gry, a także do podawania przeanalizowanych typów &quot;pod system&quot;. Myślę, że kto będzie chciał to zaangażuje się w rozwój tego tematu i wszyscy skorzystamy na tym ????

Kiedyś długo się głowiłem nad tym, jak osiągnąć zadowalający zysk nie ryzykując przy tym zbyt wiele. Było wiele prób i błędów aż w końcu wpadłem na coś (może ktoś to kiedyś wymyślił, ale jakoś nie spotkałem sie z tym) co pozwala ze spokojem na analizowanie i liczenie zysków ????

A teraz do rzeczy !
Oto mój sposób gry ;-)

Przedstawię go na kapitale 1000 zł, aby było to przejrzyste.
Mając 1000 zł dzielę go na 10 części po 100 zł. Następnie biorę jedną część (100 zł) na granie, a 900 leży spokojnie nietykalne... Te 100 zł biorę pod trzykrokową progresję (stawki 25 zł, 25 zł, 50zł ) i stawiam pierwszy przeanalizowany kupon za 25 zł z kursem około 2,00.
Jeśli wygram to pozostałe 9 części (900 zł) jest nienaruszone, a teraz w puli pierwszej części mam 125 zł,
co dzielę znów na 3 stopnie progresji (31,25 zł , 31,25 zł 62,50 zł) i stawiam znów. w przypadku kolejnej wygranej to jeszcze raz to samo robię i gdy znów wygram, to po 3 wygranych zakładach mam zysk około 100 zł ( gdybym wygrał 3 razy po stałej stawce 25 zł to by było 75 zł zysku wiec znacząca różnica) - a plus tego wszystkiego, że aby przegrać jedną część to trzeba mieć serię 3 przegranych zakładów. To sie zawsze może zdarzyć, ale patrząc realistycznie, to marne są szanse żeby z tych 10 części po 100 zł przegrać ponad 5 a tym samym wygrać mniej niż pięć (na dziesięć prób). Dodatkowo jeden kupon dziennie (chyba ze nic nas nie przekonuje to nie gramy - proste). Takim sposobem można liczyć na 30-40 procent zysku kapitału miesięcznie.

Może macie jakieś pytania co do tego, albo wątpliwości to pytajcie śmiało w tym temacie, postaram sie odpowiedzieć.

Co do typów pod system, to ja raczej tylko na piłce się znam i na tej dyscyplinie w 80 % bazuję.
Stawiając zakład w tym systemie często robię dubelki z kursem 2,00 biorąc jakieś dwie podwójne szanse lub podwójną szanse i dnb. takie kombinacje by szansa przegranej choćby jednego kuponu była mała.

Liczę że właśnie w mieisącu uda sie 3-4 kolejki zakończyć pozytywnie - czyli podowjeniem czesci którą bierzemy do gry ???? jeden kupon dziennie wiec raczej szybko nie zbankrutuję ;)

Pozdrawiam i liczę na zainteresowanie tematem ????

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu napisałeś to w dziale z systemami to ja w ogóle nie rozumiem, bo system to to nie jest. Po prostu to jest Twoja filozofia gry, a to powiększenie budżetu 30-40% będzie zależalo tylko i wyłącznie od skuteczności typów... Z systemem to wspólnego nic nie ma..

krisbvb 0

krisbvb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Głównie po to abyście to przeczytali i się wypowiedzieli na ten temat ???? Nie znam jakiegoś super systemu, więc to, że mam dobrą filozofię gry mi wystarczy ???? Teoretycznie to chciałem żeby najlepsi tu wrzucali typy o taki kursie około 2,00 i można by iść do przodu wspólnie ???? A jak nie to ja jakoś sobie poradzę ???? Do tej pory to szło, wiec postanowiłem się tym podzielić na forum ????

A 11

asdfghjk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie opisałeś ważnej kwestii przy progresji trzykrokowej. Żeby mieć zysk trzeba trafić pierwszy krok, trafienie drugiego lub trzeciego wyrównuje nam stan bankrolla w danym etapie. Także aby zwiększać stawki należy trafiać w pierwszym kroku, a wtedy to podwojenia nie wystarczą 3 trafione kroki, a może być ich 6-7 (jeśli trafiamy za drugim lub trzecim krokiem).

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Głównie po to abyście to przeczytali i się wypowiedzieli na ten temat ???? Nie znam jakiegoś super systemu, więc to, że mam dobrą filozofię gry mi wystarczy ???? Teoretycznie to chciałem żeby najlepsi tu wrzucali typy o taki kursie około 2,00 i można by iść do przodu wspólnie ???? A jak nie to ja jakoś sobie poradzę ???? Do tej pory to szło, wiec postanowiłem się tym podzielić na forum ????
&quot;Wspólne granie&quot; - już paru userów kiedyś o tym pisało i zawsze kończyło się to mrzonką, bo jak to wykonać? Jest to niewykonalne po prostu, w końcu każdy woli sam decydować o własnej kasie. Troszkę odbiegam od tematu, ale mam drobną radę. Jak już chcesz grać takim sposobem jaki zaprezentowałeś to poszukaj ciekawych dla Ciebie tematów z dobrymi wg Ciebie typerami i pobieraj od nich typy. Na forum na pewno coś znajdziesz. Skoro sam nie typujesz to nic innego chyba nie da się wymyślić ;)

rrobcioo 31

rrobcioo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norway
Czemu napisałeś to w dziale z systemami to ja w ogóle nie rozumiem, bo system to to nie jest. Po prostu to jest Twoja filozofia gry, a to powiększenie budżetu 30-40% będzie zależalo tylko i wyłącznie od skuteczności typów... Z systemem to wspólnego nic nie ma..

Popieram przedmówcę w 100%. Gdzie tu system? Co najwyżej nazwałbym to sposobem na zarządzanie stawką, bądź portfelem, ale system?

Takim sposobem można liczyć na 30-40 procent zysku kapitału miesięcznie.

A takie wyniki to wziąłeś z :?:
Tak jak napisał Ci Tadzin, yeld zależeć będzie tylko i wyłącznie od skuteczności typów, bo ten sposób stawkowania ma na jego wielkość niewielki wpływ raczej...:;/:

Pozdrawiam.

krisbvb 0

krisbvb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsko-Biala
Poszukam dobrych źródeł i będe dalej jechał z koksem, bo póki co jestem zadowolony z zyków jeśli chodzi o taki &quot;sposób zarządzania budżetem&quot;. Często gram podwójną szansę lub dnb więc skuteczność powiem szczerze zadowalająca. Dzięki za zainteresowanie.

Powodzenia.

Temat do zamknięcia.

A 11

asdfghjk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skoro grasz tym system już jakiś czas to przedstaw jakieś statystyki. Np. jak często trafiasz za pierwszym razem? lub jak często nie trafiasz 3 razy pod rząd?