0 kalipawel Użytkownik Dołączył Czerwiec 21, 2005 Posty 117 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Bialystok Marzec 2, 2008 #1 Witam Mam takie pytanko kumpel chce kupić bon o wartości 15 zł . Po kupnie klucz przychodzi na skrzynkę e-mail czy drogą pocztowa ?? Dzieki za odp.
Witam Mam takie pytanko kumpel chce kupić bon o wartości 15 zł . Po kupnie klucz przychodzi na skrzynkę e-mail czy drogą pocztowa ?? Dzieki za odp.
52 jemjogurt Użytkownik Dołączył Luty 28, 2007 Posty 1632 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto z lodufki Marzec 2, 2008 #2 raczej droga pocztowa
88 anapolon Użytkownik Dołączył Styczeń 5, 2008 Posty 910 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Rio de Janeiro Marzec 2, 2008 #3 Witam Mam takie pytanko kumpel chce kupić bon o wartości 15 zł . Po kupnie klucz przychodzi na skrzynkę e-mail czy drogą pocztowa ?? Dzieki za odp. Kliknij aby rozwinąć... przychodzi dorga pocztowa ale mozesz kupic tez na allegro i sotaniesz na gg lub na poczte ten kod bedzie szybciej niz poczta:-D
Witam Mam takie pytanko kumpel chce kupić bon o wartości 15 zł . Po kupnie klucz przychodzi na skrzynkę e-mail czy drogą pocztowa ?? Dzieki za odp. Kliknij aby rozwinąć... przychodzi dorga pocztowa ale mozesz kupic tez na allegro i sotaniesz na gg lub na poczte ten kod bedzie szybciej niz poczta:-D
0 kalipawel Użytkownik Dołączył Czerwiec 21, 2005 Posty 117 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Bialystok Marzec 2, 2008 #4 Hehe ok dzieki panowie za odpowiedzi ????