>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

kradziez

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
dzisiaj z mojego konta bankowego zniknelo 70funtow sprawdzilem przelewy i okazalo sie ze pieniadze zostaly wyplacone przez bet at home.ja nie robilem zanego przelewu a i konto w bet jest puste.mial ktos cos takiego????dzwonilem do nich i nikt nie odbiera telefonu!!!
WYGLADA TO NA KRADZIEZ!!!

N 31

nazz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakto wypłacone przez bet-at-home.com? Wypłacałeś kasę z bet-at-home na kartę kredytową? Jeśli tak, to mogli anulować Ci wypłatę. Jeśli nie, to ktoś musiał mieć dostęp do Twojego konta bankowego.

escabar 24

escabar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
impossible, lepiej sprawdź daty operacji i pomyśl czy to Ty czasem nie zrobiłeś przez przypadek albo ktoś kto moze mnieć dostep do Twojego konta..

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
dodzwonilem sie do nich i po sprawdzeniu przez ksiegowych okazalo sie za `system omylkowo zabral kase z mojego konta`.gdybym nie dzwonil to kasy by pewnie do tej pory nie bylo.

D 0

dark_archon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam odwrotny problem. Wplacilem na swoje konto przelewem 20 zeta. Po kilku dniach czekania gdy konto w BAH nadal bylo puste, napisalem do nich maila. Musialem podawac swoje dane i przeslac skan dowodu wplaty. Gdy to zrobilem otrzymalem maila, ze wplata zostala zaksiegowana... i dupa. Minely 3 dni i konto nadal jest puste :|

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ja mam odwrotny problem. Wplacilem na swoje konto przelewem 20 zeta. Po kilku dniach czekania gdy konto w BAH nadal bylo puste, napisalem do nich maila. Musialem podawac swoje dane i przeslac skan dowodu wplaty. Gdy to zrobilem otrzymalem maila, ze wplata zostala zaksiegowana... i dupa. Minely 3 dni i konto nadal jest puste Neutral

Przyznam ze sytucja dosyc dziwna ;/ Sprobuj zrobic screena zakladki z przychodami i wyslac do nich l.

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po BAH mozna sie wszystkiego najgorszego spodziewac przekonałem sie o tym na własnej skurze gdy mi UKRADLI dosc duze pieniadze z mojego konta bah.
mówiac krutko to sa złodzieje i oszusci

D 0

dark_archon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zwracam honor dla BAH, blad lezal w niewlasciwym wypelnieniu kwitku przlewu. Zalatwilem to z poczta i teraz wszystko powinno byc ok.