>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kradzież wygranych, olewanie klienta, blokada konta.

S 0

slojewski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
jest to mój pierwszy post tutaj ale konto nie jest fakiem. Po prostu śledziłem tematy ale się nie udzielałem, a po mojej przygodzie z tym pseudo bukiem kolega poradził opisać historię tutaj.
Nie spotkałem się jeszcze z takim chamstwem i olewaniem klienta, a także tak bezprawnym zainkasowaniem wygranych ze strony buka jak na sportingu.
Założyłem u nich konto, wygrałem pierwszy zakład i chciałem dokonać wypłaty, ale przy próbie wypłaty na konto czy skrill przekierowywało mnie na &quot;błąd, nie można odnaleźć serwera&quot;.
Więc napisałem do supportu. Zamiast mi pomóc i przeprosić zażądali stosu dokumentów. Dowód, rachunek, potwierdzenie własności konta. Że niby żeby potwierdzić z tym które mają w systemie. Nie wiem co chcieli mieć w systemie skoro wpłata szła przez p24 i z tego co wiem mojego konta wtedy nie widzą. Ale trudno wycieczki do banku, skanowanie dokumentów itp itd. Przesłałem wszystko i dowiedziałem się, że moje konto zostaje zamknięte, a wygrane zainkasowane (jakieś 600PLN). A depozyt około 200PLN zwracają na konto. Mija tydzień, kasy brak. Wysłałem z 10 maili i nie odpisują na pytania o powód zamknięcia konta, po prostu olewają totalnie te maile zero odpowiedzi. Kiedy pisałem, że pieniędzy wciąż nie ma a oprócz tego chcę poznać powód zablokowania konta, dostawałem odpowiedź ale tylko na pierwsze pytanie.
Dziś na chacie pytałem o moją wypłatę, powiedzieli, że dziś powinna dojść bo mija ostatni dzień... Na pytanie o zamknięcie konta dowiedziałem się o punkcie regulaminu 5.17:
&quot;5.17 Sportingbet zastrzega sobie prawo do zatrzymania wszelkich środków pieniężnych na koncie klienta według własnego uznania w wyniku powstanie jakiekolwiek błędu opisanego w punkcie 5.14 związanego z okłamaniem lub innymi działaniami uznanymi przez Sportingbet za wykonane w złej wierze.&quot;

&quot;5.14 Sportingbet nie może ponosić odpowiedzialności za błędy w pisowni, błędy ludzkie, błędy w oprogramowaniu, błędy związane z produktami lub błędy w informacjach umieszczonych na stronie Sportingbet oraz za błędy na innych stronach internetowych, do których klient został przekierowany ze strony Sportingbet w celu wniesienia odpowiednich zakładów. Sportingbet zastrzega sobie prawo do unieważnienia wszelkich zakładów według własnego uznania, jeśli uzna wystąpienie jakiegokolwiek błędu.&quot;

Kolega polecał jako porządną firmę, teraz przeprasza. Największy krzak na jakim grałem. Nie polecam.

S 0

slojewski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Depozytu też nie otrzymałem spowrotem. Złodzieje i oszuści szkoda gadać...

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ca$hLand
Zawsze jest powód takich działań buka, zawsze.
Tak jak w 99% takich tematów na forum zakłada go osoba na forum nowa, ze świeżym kontem. Przypadek? Nie sądzę. Buk jest oczywiście co najwyżej przeciętny/słaby, ale to żaden krzak absolutnie i żadni złodzieje. I oczywistym jest fakt, że skoro wpłacałeś przez pośrednika (p24) to chcieli cię dobrze zweryfikować przy wypłacie. Więc albo inne dane masz na koncie buka, inne bankowe, albo jesteś jakieś multi i krętacz. I raczej skłaniam się ku drugiej opcji, żaden buk nie szarga sobie opinii takimi śmiesznymi kwotami.
Inny twój błąd to fakt, że Sportingbet ma opinię na rynku, że nie popuszcza i sprawdza dobrze i weryfikuje dane.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież to widać że jakiś wałek, nie zależy mu na wygranej tylko na zwrocie depozytu. Jeśli napisali że zwrócą to zwrócą, chociaż nie muszą.