>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Koszulki z własnym nadrukiem

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, czy ktoś się orientuje gdzie można zaprojektowac koszulkę i kupic taką z własnym nadrukiem. Dodam że interesuje mnie koszulka dla dziecka i żeby nie była minimalna ilośc aby zamówic taką koszulkę.
jeżeli temat umieściłem w złym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam, czy ktoś się orientuje gdzie można zaprojektowac koszulkę i kupic taką z własnym nadrukiem. Dodam że interesuje mnie koszulka dla dziecka i żeby nie była minimalna ilośc aby zamówic taką koszulkę.
jeżeli temat umieściłem w złym dziale to przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.
Przecież na allegro jest tego multum...

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie no Panowie tym mnie nie zaskoczyliście ???? Tak więc mówię że na allegro jest albo minimum 50sztuk albo wzory są do wyboru a nie że sam sobie &quot;tworzę&quot;.

P 0

pavelmarciniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Koszulki pod nadruk
a ja sie jutro do Lidla wybieram, bo slyszalem ze maja byc fajne koszulki, wlasnie gladkie, idealne pod nadruk. i chyba dobre jakosciowo 95%bawelna(a mama mi zawsze powtarzala, ze najlepsze sa koszulki bawelniane :p) 2sztuki za 25zl :p wiec spoko cena ???? kupie i tez dam do nadruku ????

merengue 2,3K

merengue

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wrocek
Rozumiem że opcja zakupu papieru do naprasowanek i &quot;własnoręczne&quot; (drukarkowe) wykonanie aplikacji na koszulkę odpada? :razz:

J 0

joan_gina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
np na kapitansowa.pl można zamówić i będzie. A koszulki fruit of the loom, czyli grube i dobrej jakości.

M 0

mariano55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedyś zamawiałem koszulki z nadrukiem na tej stronce zobaczsam.pl. Mają zarówno gotowe wzory jak i możliwość nadruku własnego napisu ????

I 0

irish

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gliwice
Ja zamawiam z tego sklepu zazwyczaj koszulki z nadrukiem kadok.pl/ i jestem zadowolony zarówno cenowo jak i jakościowo. No i czas wysyłki też nie jest długi.

J 0

janekklos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bez problemu możesz zamówić jedną koszulkę dla dziecka z własnym nadrukiem w sklepie 3dychy.pl