>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

kosz

tatar07 0

tatar07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam jestem nowy na tym forum. Ale jak tak je czytam to mam wrażenie że nastawienie do forex jest dość sceptyczne i myślę że powodem są negatywne doświadczenia z forexem własne bądź gdzieś zasłyszane. Moim zdaniem Forex to biznes. Tak jak są ludzie wychowywani przez rodziców biznesmenów i jakby umiejętność do prowadzenia biznesów nabywają wraz z wychowaniem tak też jest i z forexem jeżeli człowiek dowiaduje się że jest coś takiego jak forex z mediów to czy media są w stanie nauczyć właściwego sposobu myślenia jako inwestor ? Osobiście inwestycji uczyłem się od postaw zaczynałem od ogólnie dostępnych informacji które mi w pewien sposób pomogły dotrzeć do profesjonalnej szkoły gdzie mogę zrozumieć i nauczyć się inwestować na Forex możecie wierzyć lub nie ale osoby które maja doświadczenie poparte wiedzą zarabiają i utrzymują się z forexu.

J 0

jacklondon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam wszystkich,od niedawna ucze sie inwestowania na platformie Plus500 (wersja demo)i spotkała mnie taka sytuacja:na rynku Forex zinwestowałem w GPB/USD , kurs zaczął spadać do poziomu -0,67 (moje straty około 3 000 Funtów) akurat wpatrywałem się w wykres modląc sie o zmiane kierunku kreseczki(godzina ok. 22.55) gdy nagle z -0.67 przeskoczyło na +0,02 przy czym moje straty dalej wynosiły 3 000 F,nierozumiem co się stało , czy mógłby ktoś wytłumaczyć i pomóc zrozumieć co się stało? Z góry dziękuje za pomoc.

Z 0

z_75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema ;)
Słyszeliście o systemie Just been paid i jego programie JSS Tripler? Jeśli nie to żałujcie! Ja należę do tego programu i zarabiam co dzień sporą kasę tak jak tysiące innych osób! Mam na to liczne dowody! Zysk jest gwarantowany patentem w USA! Jeśli interesuję Cie mnożenie swoich oszczędności nawet do 150% w 75 dni to napisz do mnie a wprowadzę Cię do świata nowoczesnego zarabiania ;) wiecej informacji na gg 6185792