D 16 djorkaef Użytkownik Dołączył Kwiecień 27, 2009 Posty 412 Reaction score 0 Punkty 0 Grudzień 26, 2011 #1 ortografia nicks żenada
N 196 nicks Użytkownik Dołączył Grudzień 17, 2010 Posty 206 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto z przyszlosci Grudzień 26, 2011 #2 ta ortografia nicks żenada Kliknij aby rozwinąć... tu tak ale za to jaki warsztat wiedza poziom typowania a ja jeszcze nie zacząlem dopiero sie budze a doświadczenie mam przeogromne
ta ortografia nicks żenada Kliknij aby rozwinąć... tu tak ale za to jaki warsztat wiedza poziom typowania a ja jeszcze nie zacząlem dopiero sie budze a doświadczenie mam przeogromne
J 6 jukenduit Użytkownik Dołączył Grudzień 10, 2006 Posty 126 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto z ulicy Grudzień 26, 2011 #3 Nie no nicks analiza pierwsza klasa ???? Nie myslałes kiedys na kariera wróżki? "Ksionże ortografii" Sorry nie mogłem sie powstrzymac????
Nie no nicks analiza pierwsza klasa ???? Nie myslałes kiedys na kariera wróżki? "Ksionże ortografii" Sorry nie mogłem sie powstrzymac????
N 196 nicks Użytkownik Dołączył Grudzień 17, 2010 Posty 206 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto z przyszlosci Grudzień 27, 2011 #4 Nie no nicks analiza pierwsza klasa ???? Nie myslałes kiedys na kariera wróżki? "Ksionże ortografii" Sorry nie mogłem sie powstrzymac???? Kliknij aby rozwinąć... tu jest zbedna rospiska zaufaj to dopiero początek uwaźaj na swoje pewy
Nie no nicks analiza pierwsza klasa ???? Nie myslałes kiedys na kariera wróżki? "Ksionże ortografii" Sorry nie mogłem sie powstrzymac???? Kliknij aby rozwinąć... tu jest zbedna rospiska zaufaj to dopiero początek uwaźaj na swoje pewy
221 arapaczo Użytkownik Dołączył Listopad 5, 2010 Posty 674 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Polska Grudzień 27, 2011 #5 Może i nicks pisze z bykami, ale za to podał dość prawdopodobne typy, a chyba chodzi o takowe. Bucks w pełni składu to półka wyżej niż Bobcats pod MJ w tej chwili. A Indiana to Indiana, bez walki się nie poddadzą.
Może i nicks pisze z bykami, ale za to podał dość prawdopodobne typy, a chyba chodzi o takowe. Bucks w pełni składu to półka wyżej niż Bobcats pod MJ w tej chwili. A Indiana to Indiana, bez walki się nie poddadzą.