>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konto Skrill VIP

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam, posiada z Was ktos konto Skrill VIP a co za tym idzie ma dwa konta: jedne w zlotych, drugie w euro bo mam kilka pytan?

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
zeby miec dwa konta nie wystarczy miec VIP bronze , trzeba miec VIP silver , jak chcesz to pytaj na PW
Wiem wiem, moze zle napisalem, ale mam juz konto VIP Skrill Silver w tych dwoch walutach, ok zarza podbije na priv

simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pozwalaja otworzyc drugie konto tej samej osobie w innej walucie. Przypisuja Ci status z pierwszego konta (czyli co najmniej silver) i to by było na tyle :p

M 0

michal17175

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
slask
Ile się płaci za VIPa i czy są jakieś limity na wypłaty, transakcje? jest kilka rodzajów vipow, tak? Czym się różnią i jaką jest różnica w cenie oraz limitach?

sylwek2012 1K

sylwek2012

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie Zdrój
Ile się płaci za VIPa i czy są jakieś limity na wypłaty, transakcje? jest kilka rodzajów vipow, tak? Czym się różnią i jaką jest różnica w cenie oraz limitach?
https://help.skrill.com/pl/Article/skrill-vip/vip-benefits/how-do-i-become-a-skrill-vip
Jak zostać Skrill VIP-em?
Aby zostać członkiem o statusie Skrill VIP, trzeba mieć ważne konto Skrill i przesłać co najmniej 6000 EUR – lub równowartość tej kwoty w wybranej walucie – w dowolnym okresie kolejnych 3 miesięcy.
Płatności pomiędzy osobami indywidualnymi (P2P), wpłaty ani wypłaty nie liczą się do statusu VIP.