>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konto Fortuna - konto bankowe

D 7

dzonero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plonsk
Witam. Chcę zrobić konto na eFortuna.pl, mam 18 lat, ale nie posiadam konta bankowego. Czy jest możliwość posiadania konta na swoje imię i nazwisko i wysyłania pieniędzy na numer bankowy, który jest na mojego brata (chodzi o to czy imię i nazwisko z rachunku musi się zgadzać z tym z Fortuny, czy nie da się tego wykryć - pieniądze chcę wpłacać mTransferem)? Bank to mBank. Pozdrawiam

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Witam. Chcę zrobić konto na eFortuna.pl, mam 18 lat, ale nie posiadam konta bankowego. Czy jest możliwość posiadania konta na swoje imię i nazwisko i wysyłania pieniędzy na numer bankowy, który jest na mojego brata (chodzi o to czy imię i nazwisko z rachunku musi się zgadzać z tym z Fortuny, czy nie da się tego wykryć - pieniądze chcę wpłacać mTransferem)? Bank to mBank. Pozdrawiam
A nie lepiej po prostu założyć swoje konto bankowe, skoro masz 18 lat? Generalnie to nie od Fortuny zależy, czy takie coś przejdzie, a od mBanku. Wpłaty nie są istotne, bo nawet mógłbyś wpłacać w punkcie, ale i tak używając transferuj (teraz się nazywa ten pośrednik inaczej jakoś) nie widać danych wpłacającego. Sęk w tym, że gdy zlecisz wypłatę to Fortuna wyśle je na Twoje dane, a na konto brata. W efekcie czego przelew pójdzie na Jana Kowalskiego, a właścicielem konta jest Piotr Kowalski. Bank może wtedy cofnąć przelew, bo przecież dane odbiorcy się nie zgadzają i już sobie tylko problemów możesz narobić. Czy warto w ogóle kombinować, będąc pełnoletnim?

taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jeżeli Twój brata nie ma konta internetowego w Fortunie to spokojnie to przejdzie z podaniem numeru konta bankowego brata. Także śmiało zakładaj!

T 0

tumek_basior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Właśnie, nie wiem dlaczego chcesz przelewać na cudze konto bankowe. Założenie konta np. w Raiffeisen to kwestia 5 minut. A miesięczny koszt to max.3zł.