>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kontakt

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Chciałbym się zapytać czy ma ktoś jakiś &quot;szybki&quot; kontakt z ekipą z gamebookers. Nie wiem czy ja robię błąd czy oni sobie mnie lekceważą ale od kilku dni staram się uzyskać odpowiedź na pewne pytanie ale niestety odzewu brak oprócz generowanych automatycznych odpowiedzi. W związku z tym pytanie do ludzi grających w tej firmie czy ten problem pojawia się często czxy tylko ja jestem tym &quot;szczęsliwym&quot; przypadkiem?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Napisz w czym masz problem, podaj swój login a skontaktuje się z ekipą Gamebookers. (mam nadzieje, że to coś ważnego).
Ja ostatnim razem pisałem o odblokowanie konta, to odpisali mi jakoś do 2 godzin, wiec support działa ok

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiesz, chciałem tam wpłacić kasę ale nie wiem czy przysługuje mi bonus 100% od depozytu. Nigdy tam nie wpłacałem a konto mam już sporo czasu. myślałem że mi firma udzieli odpowiedzi. Niestety, ani widu ani słychu. Poza tym jak własnie wybieram opcję wpłaty jako przelew bankowy to mam pole &quot;Kod bonusu za wpłatę&quot; i nie wiem czy chodzi tutaj o pierwszy depozyt czy o co.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Wiesz, chciałem tam wpłacić kasę ale nie wiem czy przysługuje mi bonus 100% od depozytu. Nigdy tam nie wpłacałem a konto mam już sporo czasu. myślałem że mi firma udzieli odpowiedzi. Niestety, ani widu ani słychu. Poza tym jak własnie wybieram opcję wpłaty jako przelew bankowy to mam pole &quot;Kod bonusu za wpłatę&quot; i nie wiem czy chodzi tutaj o pierwszy depozyt czy o co.
To pole z kodem to zawsze jest. Czasami przysługuje jakiś bonus relaod lub inny. Musisz pogadać z supportem bo inaczej się dasz rady. A wiem, że z ich supportem jest słabo...