>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konsola PS4 na każdy dzień Mistrzostw Świata! Betsson stawia!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago

Konsola PS4 na każdy dzień Mistrzostw Świata! Betsson stawia!

Przez cały okres trwania Mundialu możemy liczyć na konsole PS4, które rozda bukmacher Betsson. Co trzeba zrobić aby mieć szansę na taki bonus? Wystarczy dokonać wpłaty, co dzień losowana będzie jedna osoba do której trafi prezent. Warto próbować, póki piłka w grze!

Co ciekawe promocja skierowana jest tylko do Polaków. Akcja trwa od wczoraj (12.06) do 13.07!

Warunki i zasady:
- Gracz dokonujący depozytu w dniach pomiędzy 12.06 a 13.07 bierze udział w losowaniu Play Station 4.

- Gracz może dokonywać depozytu każdego dnia i tym samym brać udział codziennie w promocji.

- Minimalny depozyt to 10 PLN

- PS4 wysyłamy na wskazany adres kurierem do 2 dni roboczych.
- Pod adresem email [B]ps4@[/B]Betsson.com w przeciągu paru godzin odpowiadamy na Twoje pytania.
link do kampanii: http://kampania.betsson.com/

Odbierz bonus tutaj

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wplata ma byc do kasyna, czy moze byc na zaklady? Po przejsciu z linku ktory jest kampanii przenosi do wplaty do kasyna - dlatego pytam ???? Wplata ze skrilla tez sie liczy ?

E: Dobra, chyba to obojetne, nie bylo pytania ????

M 13

machu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wystarczy ,że wpłacę 10 zł i tyle ? Nie muszę go w dany dzień nawet obracać ? Czy wysokość wpłaty ma jakiś wpływ na losowanie ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wystarczy ,że wpłacę 10 zł i tyle ?
Tak, wystarczy depozyt 10zł. Pamiętaj, że po depozycie (albo przed) musisz się zapisać do losowania. 1 depozyt = 1 losowanie.
Nie muszę go w dany dzień nawet obracać
Nie musisz nić grać w tym dniu
Czy wysokość wpłaty ma jakiś wpływ na losowanie ?
Absolutnie nie ma.

D 0

dawidnark

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czeladz
Hej,
promocja brzmi ciekawie i chetnie z niej skorzystam, ale moze wyjasnicie mi o co chodzi z ilością zgłoszeń? Czy to znaczy ze jesli w ciagu dnia wykonam 20 wplat po 10 zł, to tego dnia bede miec jakby 20 losów w trakcie losowania ?

M 0

marcipeusz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej,
promocja brzmi ciekawie i chetnie z niej skorzystam, ale moze wyjasnicie mi o co chodzi z ilością zgłoszeń? Czy to znaczy ze jesli w ciagu dnia wykonam 20 wplat po 10 zł, to tego dnia bede miec jakby 20 losów w trakcie losowania ?

Nie. W ciągu jednego dnia mozna się tylko raz zapisać do promocji. Liczba zgłoszeń to ogólnie ile łącznie sie osób zapisało. Ja wygralem konsolkę i przyszła do mnie przedwczoraj, także polecam promocje ????

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie. W ciągu jednego dnia mozna się tylko raz zapisać do promocji. Liczba zgłoszeń to ogólnie ile łącznie sie osób zapisało. Ja wygralem konsolkę i przyszła do mnie przedwczoraj, także polecam promocje ????

Random jak w fifie z tym wygrywaniem ????

B 16

bizkitek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
z ciekawosci zapytam...ktos oprocz kolegi powyzej wygral konsole? ????

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
z ciekawosci zapytam...ktos oprocz kolegi powyzej wygral konsole? ????
ja ???? bardzo fajna promocja i szybka realizacja. Szczerze mówiąc, gdy zobaczyłem tą promocję myślałem, że to fake ????

N 0

narton

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tego samego dnia co wygrałem poprosili o potwierdzeniu adresu i konsola 2 dni pozniej juz była. Wszystko bardzo profesjonalnie i są znaczące szanse na wygranie bo codziennie zgłoszeń jest mniej niz setka .