>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Konkurs: Ajax Amsterdam - Manchester United. W puli 200zł od Forbet!

Status
Zamknięty.
sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Cierpliwość cierpliwością, ale żeby wystawiać ją na taka próbę...
Mijają kolejne dni od poprzedniego zapytania, a tu dalej nic.
Liczę na sprawne rozliczenie się z konkursu i oby to nie trwało w nieskończoność.
Może na przyszłość niech każdy uczestnik konkursu wpisuje swoje ID lub login w poście i wtedy będzie to przebiegało sprawniej.
Odezwałem się do usera, który jeszcze nie podał danych. Poczekamy do końca tygodnia i jeśli nie da znać to nagrodę otrzyma kolejna osoba.
Jesteś już bardzo długo na forum wiec pewnie wiesz, że nagroda może zostać zawieszona (na 3 miesiące do czasu poprawy) jeśli użytkownik jest mało aktywny na forum (ogranicza się tylko do działu typy na żywo i konkursy).
Jeszcze raz proszę o cierpliwość, bonusy zostaną przyznane. Przecież dopiero minął tydzień.

C 2

czarek92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przepraszam za zwłokę, na forum wchodziłem ale nie logowałem. Nie mogę odpisać na prv wiadomości z danymi do konta (nie ma na forum czegoś takiego że wiadomości na prv od jakiegoś limitu postów?).

arass1 1,7K

arass1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie udało się już Wam załatwić te formalności związane z przekazaniem danych do buka?

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Panowie udało się już Wam załatwić te formalności związane z przekazaniem danych do buka?
Koniec tygodnia lub początek następnego powinny być nagrody na kontach.
s90/ Doszły mnie głosy, że kasa jest na kontach. Proszę o potwierdzanie.

zibi16 11,9K

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Kasa na koncie, Pozdro

Status
Zamknięty.