>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

KONIEC gier liczbowych w Totomixie!!!

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Oto treść pisma Totomixa:

&quot;W nowej ustawie podpisanej przez Prezydenta RP, która wchodzi w życie z
dniem 01/01/2010 regulującej m.in. rynek zakładów wzajemnych został dodany
przez zapis:

Art. 31. 1. Zakazane jest zawieranie i przyjmowanie zakładów wzajemnych na
wyniki gier liczbowych.

W związku z powyższym zapisem będziemy niestety musieli się dostosować
do tego zapisu.&#39;&#39;

Niech to będzie ostrzeżeniem dla osób grających progresją na 1 liczbę Multi Multi z kursem 3.1 lub na 1 liczbę Lotto z kursem 6.4 - bo wiem , że sporo osób tak gra - gdyż mogą wystąpić problemy przy niemożności dokończenia trwających etapów progresji!!!

Pzdr.
edi8

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To się obudziłeś... Wiadome od dawna. Totomix pewnie żałuje jak mało czego.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ester&gt;&gt;&gt; czy Tobie wali coś synek na dekiel??
Czytaj zanim odpiszesz - bo ja skierowałem to co napisałem do konkretnej grupy osób aby w porę kończyły progresję , bo mogą w przeciwnym razie zostać na lodzie...a nie każdy musi znać treść Art.31.1 Ustawy o zakładach wzajemnych i grach losowych , skoro nie jest on znany zdecydowanej większości graczy nawet na największym polskim forum poświęconemu grom losowym i jest tam przedmiotem rozważań i deliberacji w kontekście możności dalszej tam gry w 2010 roku...

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ester&gt;&gt;&gt; czy Tobie wali coś synek na dekiel??
Kolego, to jest obrażanie użytkownika. Nie życzę sobie takich tekstów, ok?
Czytaj zanim odpiszesz - bo ja skierowałem to co napisałem do konkretnej grupy osób aby w porę kończyły progresję , bo mogą w przeciwnym razie zostać na lodzie...a nie każdy musi znać po nowelizacji treść Art.31.1 Ustawy o zakładach wzajemnych i grach losowych.
Mam nadzieję, że osób grających progresje na gry losowe na tym forum nie ma. I gwoli ścisłości: to nie nowelizacja, a całkiem nowa ustawa.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ester&gt;&gt;&gt;&gt; baaaaardzo mylisz się pisząc , że nie ma tu ludzi grających progresją - bo jako autor kilkunastu metod z zastosowaniem do gier losowych a opublikowanych w przeciągu ostatniego 1,5 roku na tym i kilkudziesięciu innych forach - mam z nimi stały kontakt.
Największe polskie forum o tematyce gier losowych ( ze słowem multipasko w nazwie ) jest tego dowodem , a gra progresją zarówno na liczby jak i zdarzenia z obszaru gier losowych ( np. parzyste/nieparzyste , zakres PLUSA w MM ) w sposób zdecydowany dominuje w stosowanych metodach gry ...
Zatem konfrontacja Twoich przypuszczeń ( co do tego czy ludzie grają progresją w gry losowe ) ze stanem faktycznym - wypada bardzo dla Ciebie niekorzystnie a nawet blado!!!
Prowadzone na tej w/w stronie ( ze słowem multipasko w nazwie ) przez niektórych graczy dokładne statystyki z ich gry progresją , dowodzą o osiąganych zarobkach ( np. jeden z grających zaledwie w kilka tygodni zarobił netto 13 tysięcy zł grając progresją opcję , że nie będzie 6 w Lotto w najbliższym losowaniu ) .
A zatem mój wpis z informacją Totomixa o rychłym zaprzestaniu przyjmowania zakładów na gry liczbowe , to wynik mojej względem grających rzetelności , bo wielu z nich gra moimi &quot;patentami&quot;...

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
wielkizordon&gt;&gt;&gt;&gt; racz zadbać o precyzję w swoich wypowiedziach , bo do twego powyższego bełkotu trudno się odnieść!
Więc nie wiem dlaczego piszesz - w liczbie pojedyńczej - o &quot;systemie na multilotka&quot; , gdy ja jestem autorem co najmniej kilkunastu w odniesieniu do tej gry i zamieszczonych na wielu forach?
Przekaz zawarty w zacytowanym wczorajszym oficjalnym piśmie Totomixa jest jasny nawet dla osób z niskim IQ , więc nawet tobie nie powinno sprawić problemu tegoż zrozumienie , że nie będą przyjmowane zakłady na gry liczbowe.
Tym samym w/w ścieżka &quot;robienia kokosów&quot; faktycznie zostanie zamknięta - choć np. ta ostatnio podana metoda doboru typu ( różnica 20-1 z liczb sortowanych w ostatnim losowaniu MM ) nadal jest aktywna i z wpisów na forach wiem , że grający nią w Totomixie z kursem 3.1 ludzie kolejny już raz wczoraj o 14.00 ponownie zarobili...a wyniki losowania z tej godziny 14.00 to potwierdzają.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trzebiez
wielkizordon&gt;&gt;&gt;&gt; racz zadbać o precyzję w swoich wypowiedziach , bo do twego powyższego bełkotu trudno się odnieść!
Więc nie wiem dlaczego piszesz - w liczbie pojedyńczej - o &quot;systemie na multilotka&quot; , gdy ja jestem autorem co najmniej kilkunastu w odniesieniu do tej gry i zamieszczonych na wielu forach?

Przekaz zawarty w zacytowanym wczorajszym oficjalnym piśmie Totomixa jest jasny nawet dla osób z niskim IQ , więc nawet tobie nie powinno sprawić problemu tegoż zrozumienie , że nie będą przyjmowane zakłady na gry liczbowe.

Tym samym w/w ścieżka &quot;robienia kokosów&quot; faktycznie zostanie zamknięta - choć np. ta ostatnio podana metoda doboru typu ( różnica 20-1 z liczb sortowanych w ostatnim losowaniu MM ) nadal jest aktywna i z wpisów na forach wiem , że grający nią w Totomixie z kursem 3.1 ludzie kolejny już raz wczoraj o 14.00 ponownie zarobili...a wyniki losowania z tej godziny 14.00 to potwierdzają.

Wiesz co to jest przerost formy nad trescia?
...kazdy twoj post.

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Edi.
Po pierwsze to, że ktoś wygrał ileś tam tyś zł grając jakąś metodą nie znaczy, że ta metoda jest skuteczna. Na taką ilość grających, statycznie część z nich na pewno tymczasowo będzie do przodu. Wśród grających w ruletkę są również gracze mający bilans dodatni, nie oznacza to, że taka gra jest opłacalna.

Po drugie, jestem całkowicie w stanie uwierzyć, że na zakładach typu &quot;czy padnie 6&quot; można zarabiać, gdyż prawdopodobieństwo zajścia takiego zdarzenie zależy również od czynników nielosowych. Tak więc istnieje szansa, że bukmacher mylnie ocenił szanse, a wystawiony kurs spełnia fundamentalny dla gracza warunek p*k&gt;1 (słynne value).

Nie jestem jednak w stanie pojąć jak można ograć bukmachera obstawiając zdarzenia, których wynik jest zależny wyłącznie od losu. Nie widzę bowiem możliwości, aby w takich przypadkach wartość oczekiwana naszej gry mogła być dodatnia, czyli by można było spełnić warunek p*k&gt;1. Innymi słowy nie widzę możliwości, aby bukmacher mógł mylnie oszacować kursy i tym samym zaoferować nam zakład value. A chyba zgodzimy się, że gdy p*k&lt;1 żadne strategie stawkowania graczowi nie pomogą. Dlatego wyraziłem pragnienie, że grających progresje na zdarzenia losowe tutaj nie ma, gdyż uważam taką grę bezzasadną i prowadzącą do straty finansowej. Ty, jak i osoby z podanego przez Ciebie forum, uważacie inaczej. Nie moja sprawa, wasze prawo. Byłbym jednak wdzięczny, jakbyś choć spróbował wyjaśnić mi twój (wasz) punkt widzenia i wyjaśnił w jaki sposób obstawiając zakłady typu przedział plusa, parzyste/nieparzyste można otrzymać dodatnią wartość oczekiwaną gry, innymi słowy zagrać zakład value (p*k&gt;1).