>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kolumbia

Status
Zamknięty.
A 0

amk77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Los Millionarios - Boyaco Chico FC ⛔
Typ - Typ: 1 1,65
Dzisiaj w nocy zmierza sie ze soba dwa sasiednie zespoly z tabeli Kolumbijskiej pierwszej ligi. Mecz zapowiada się dosyc ciekawie, mysle wiec ze warto poswiecim mu chociażby chwile uwagi. Millionarios to bardzo ciekawy zespol, można go bez wachania nazwac lwem wlasnego boiska… Większość punktow w tym sezonie zdobyl wlasnie u siebie, ba na wyjazdach udalo im się zgromadzic zaledwie cztery oczka i jest to jeden z najgorszych wynikow calej ligi. Nie przeszkadza to jednak aby Millos mogla walczyc o koncowy sukces, obecnie znajduje się na dziewiatej pozycji, chociaz do lidera traci tylko siedem punkow. Szansa na odobienie trzech pojawia się w nocy, gdyz dzisiejsi gospodarze maja jeden mecz zalegly. Podobnie, tylko na wlasnym boisku potrafi mobilizowac się Boyaco, zas wyjazdy lepiej wymazac z ich historii, gdyz wypadaja bardzo slabiutko… Dodatkowo widac ze goscie tego pojedynku znalezli sie obecnie w wyraznym dolku formy, w kolejnych meczach nie potrafili zdobyc chociażby punkta, a gdy im się to udalo można było uznac taki wyczyn za ogromny sukces przy takiej grze. Coprawda ostatni mecz wygrali wysoko, ale było to na ich stadionie, a przeciwnik znajduje się na samym dnie tabeli. Patrzac wstecz to w bezpośrednim bilansie, zawsze wygrywali pilkarze Millos i bardzo wątpliwe jest, aby dzisiaj nie mialo się to powtórzyć… Realnie patrzac na to wszystko, mysle ze gospodarze nie będą chcieli wypuścić z rak przewagi wlasnego boiska, zwłaszcza przy tak slabej grze na wyjazdach… Trzy punkty powinni zdobyc gracze Millionarios, każdy inny wynik zostanie chyba odebrany jako sensacja.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie

Piłkarze Ameriki Cali zostali mistrzami Kolumbii. W rewanżowym meczu finałowym turnieju zamknięcia (Clausura) pokonali Independiente Medellin 3:1 (1:1). Pierwsze spotkanie zakończyło się wygraną Ameriki 1:0.
W 17. minucie, po bramce Diego Alvareza, Independiente wyrównało straty z pierwszego meczu. Osiem minut później gola na 1:1 strzelił Adrian Ramos, a w drugiej połowie o wygranej drużyny z Cali przesądzili Jamell Ramos i Jaime Cordoba.

America wywalczyła 13. tytuł w historii klubu. Trenerem tego zespołu jest Diego Umana. Natomiast Independiente prowadzi Santiago Escobar, brat piłkarza reprezentacji Kolumbii Andresa Escobara, który został zamordowany w 1994 roku. Zabójca zastrzelił go, ponieważ w meczu mistrzostw świata z USA strzelił bramkę samobójczą.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lebork
Spotkanie: Deprtivio Cali – Junior Barranquilla
Typ: 1
Kurs: 2.15
Bukmacher: Sportingbet

Analiza:

Spotkanie 6 kolejki Kolumbijskiej Primera Divison w którym zmierzą się będący aktualnie na 10 pozycji w tabeli zespół Deortivio Cali z aktualnym liderem zespołem Junior Barranquilla. Gospodarze tego spotkania rozegrali do tej pory 2 spotkania przed własną publicznością w których zdołali 1x wygrać a 1x przegrali zdobywając przy tym 5 bramek a stracili 4. Goście natomiast rozegrali do tej pory 2 spotkania wyjazdowe w których 2x zremisowali strzelając przy tym 1 bramkę a stracili również 1. Mecz ten będzie doskonałą okazją dla gospodarzy aby opuścić dolną część tabeli i wspiąć się do pierwszej 4. Goście natomiast zupełnie nie oczekiwanie prowadzą w tabeli lecz wynika to raczej z lekceważenia poprzednich rywali czego na pewno nie zrobią dzisiaj gospodarze. Reasumując myślę, że kurs 2.15 jaki znaleźć możemy w Sportingbet jest warty zaryzykowania.

2:1 ✅

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Envigado FC - Cúcuta Deportivo Envigado 2.00 ✅
ewentualnie
Envigado FC - Cúcuta Deportivo Envigado/remis 1.25 ✅
Expekt

Mecz 2 drużyn, sklasyfikowanych obecnie na 6 i 5 pozycji w lidze. Obie ekipy mają tylko 2 pkt straty do lidera, 1 pkt do drugiego miejsca. Na pewno nie obędzie się więc bez walki. W ostatnich 4 meczach między tymi drużynami, goście nie wygrywali, raz padł remis, a 3 razy zwyciężali gospodarze. Dziś oczekuję podobnego rezultatu, a są ku temu przesłanki. Chodzi o formę obu zespołów. Envigado notuje wspaniałą passę 5 wygranych meczów, u siebie wygrali też ostatnie 5. Za to Cucuta co prawda na ostatnie 5 meczów wygrała 3, ale były to wszystko mecze u siebie, na wyjazdach nie potrafią wygrać od 4 spotkań i wg mnie dziś im się to też nie uda.

1:0 dla Envigado

Deportivo Pereira - Deportes Tolima Deportes Tolima 2.40 ⛔
ewentualnie
Deportivo Pereira - Deportes Tolima remis/Tolima 1.35 ⛔
Expekt

Lider spotyka się z 12 drużyną ligi, na zdrowy rozsądek faworyt może być tylko jeden. I choć są co do tego wątpliwości to i tak uważam że Tolima dziś wygra to spotkanie, albo chociaż zremisuje. W ostatnich 10 spotkaniach między tymi ekipami tylko raz wygrywali goście, 3 razy padał remis, reszta spotkań padała łupem gospodarzy. Dziś stawiam na przełamanie tej serii, mimo że Tolima nie prezentuje ostatnio najwyższej formy, a na wyjazdach nie wygrali od 4 spotkań.

i jednak 2:0 dla Deportive Pereira

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Nie wiem czy to odpowiedni dział na takie pomeczowe analizy, ale:
Poczytałem właśnie Kolumbijską gazetę. O meczu Envigado piszą, że dominowali oni przez większość meczu, kontrolowali grę i robili wszystko by wygrać spotkanie, ale ich główny goleador Jorge Horacio Serna miał złe popołudnie (mala tarde) i dodatkowo w bardzo dobrej formie był bramkarz Cucuty Castellanos, na którym jak to ładnie napisali umierała większość akcji gospodarzy. Envigado strzeliło nawet w 17 minucie bramkę, autorstwa Serny, ale sędzia nie uznał jej, bo asystent przypadkowo uniósł chorągiewkę (w sensie że bramka jak najbardziej prawidłowa). Serna próbował jeszcze minutę później ale jego strzał był zbyt słaby by cokolwiek zdziałać. Cucuta pierwszą dobrą okazję miała w 26 minucie po fatalnym błędzie Piedrahity - obrońcy gospodarzy, ale bramkarz był bardzo uważny i nie dał się zaskoczyć. W 42 minucie Envigado zostało nagrodzone za swoją dobrą grę i wreszcie zaskoczyli Castellanosa. W 55 minucie obrońca gości Caicedo został wyrzucony z boiska za 2 żółtą kartkę i od tego momentu Envigado zaczęło kontrolować grę, wciągali gości na swoją połowę i kontratakowali. W 87 minucie jeszcze z boiska wyleciał pomocnik gospodarzy Morantes, ale nie wpłynęło to na losy spotkania.
Przy okazji składy, żeby było wiadomo kto jest kto:
Envigado: Mosquera (6); Piedrahita (6), Pérez (5), Hernández (6), Díaz (6); Leal (6), Orrego (6), Morantes (6), Grisales (6); Suescún y Serna (5).
Zmiany: Pabón (7) por Suescún (14 minuta), Álvarez por Serna (82 minuta) y Giraldo por Grisales (84 minuta).
Cúcuta: Castellanos (6); Caicedo (4), Portocarrero (6), Peñaloza (5), González (5); Albornoz, C. Castro (6), Narváez (5), Pinzón (6); Chalar (4) y Gamarra (5).
Zmiany: J. Castro (5) por Albornoz (19 minuta), Arias por Chalar (55 minuta) y Rojano por Pinzón (66 minuta).
Gole: Pabón (42 minuta).
Wykluczenia: Morantes (92 minuta); Caicedo (55 minuta).
W nawiasach noty jakie przyznała gazeta ElTiempo.
czytałem również o meczu Tolimy:
Na początku meczu, żadna z ekip nie dominowała i nie zdobywała zbyt wielkiej przewagi, w ekipie Pereiry wyróżniał się Jhon Florez, który próbował kreować grę po prawej stronie pomocy. Przewagę zyskiwała ekipa gospodarzy i nie pozwalała na zbyt wiele pomocnikom gości - Marrugo i Marangoni (nie bardzo wiem jak to odmienić). W 10 minucie gospodarze mieli pierwszą okazję do strzelenia bramki, ale nie wykorzystał jaj Mario Gimenez. Kilka minut później Alexis Marquez - bramkarz Pereiry uratował ją bardzo dobrą interwencją przed utratą gola bo groźnie strzelał Franco Arizala i była to jedna z lepszych okazji dla Tolimy. W 34 minucie wyleciał z boiska Wilmer Medina - napastnik gości za uderzenia Luisa Zapaty. Od tej chwili spotkanie było zupełnie inne, bo Pereira bardzo dobrze wykorzystywała przewagę jednego zawodnika, zaczęło się dużo gry z pierwszej piłki (toque, toque :p).
W jednej z takich akcji z klepki (tocatas) Florez posłał piłkę do Gimeneza i ten między nogami bramkarza gości podał do Ariasa który posłał piłkę do pustej bramki (przebieg akcji opisałem na tyle na ile zrozumiałem, mam nadzieję że jak najlepiej, bo jednak to nie jest ten tradycyjny hiszpański). Tak zakończyła się 1 połowa. 3 minuty po przerwie Gimenez miał kolejną dobrą okazję, ale znów jej nie wykorzystał. Jednak zrehabilitował się w 62 minucie kiedy to skutecznie wykończył akcję Folreza i Cordoby. Od tego momentu Pereira całkowicie kontrolowała spotkanie i nie pozwalała na nic gościom i tak zakończył się mecz. W gazecie nie wspomnieli nawet o tym że w 87 minucie pomocnik Tolimy Marangoni wyleciał za czerwień. xDD
i tu też składy:
Pereira: Márquez (7); Lozano (6), De Almeida (6), Morales (7), Zapata (6); Córdoba (6), Arias (7), Flórez (7), Barahona (7), Giménez (8 ); y Moreno.
Zmiany: Preciado (7) por Moreno (20 minuta), Toloza por Giménez (76 minuta) y Pulgarín por Córdoba (85 minuta).
Tolima: Castillo (5); Díaz (5), Arrechea (5), Bustos (5), Vallejo (5); Ramírez (5), Bolívar (6), Marangoni (6), Marrugo (5); Arizala (6) y Bocanegra.
Zmiany: Medina (4) por Bocanegra (8 minuta), Perlaza por Bolívar (64 minuta) y González por Arizala (88 minuta).
Gole: Arias (38 minuta) y Giménez (62 minuta).
Wykluczenia: Medina (35 minuta) y Marangoni (87 minuta).

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Deportes Tolima - La Equidad Equidad 3.70

Mecz 3 drużyny z liderem ligi kolumbijskiej. W ostatnich 8 meczach między tymi drużynami 4 razy zwyciężał Equidad, 3 razy Tolima i raz padł remis. 6 razy wygrywali gospodarze, raz goście i był to właśnie zespół Equidad. Bardzo liczę, że w tym meczu powtórzą tamten wyczyn. Deportes ostatnio gra w kratkę, dosłownie. Wygrane przeplatają przegranymi. Niby u siebie grają bardzo dobrze, ale tracą na wyjazdach. Myślę, że dziś zakończy się ich fantastyczna seria 6 wygranych meczów u siebie w lidze. Equidad ostatnio jest w naprawdę bardzo dobrej formie, na 10 ostatnich meczów wygrali 8 i 2 razy zremisowali. Na wyjazdach na ostatnie 5 meczów wygrali 4, raz remisując. Widać, że są naprawdę w gazie i myślę, że dziś tylko potwierdzą swoją fantastyczną formę i pokażą jak powinien grać lider ligi.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Jeden mecz jeszcze na wieczór, analiza dość krótka, ale wg mnie starczy.
Cúcuta Deportivo - Independiente Medellin Cúcuta Deportivo 1.65
Expekt

9 drużyna ligi gra z ostatnią 18. Cucuta u siebie ostatnio gra bardzo dobrze, wygrali 5 meczów pod rząd, tracąc tylko 1 bramkę. Medellin na wyjazdach totalnie zawodzi, ostatni mecz wygrali pod koniec listopada zeszłego roku, od tego czasu 9 przegranych i 7 remisów. Jeśli chodzi o samą ligę to w ostatnich 9 meczach 8 przegranych i zaledwie jeden remis. Widać, że gra na wyjazdach zdecydowanie nie jest ich mocną stroną i uważam, że dziś tylko utwierdzą wszystkich w tym przekonaniu.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Dziś znowu czytałem ElTiempo i tak w skrócie co piszą o meczu Cucuty:
Zwycięstwo nie przyszło wcale gospodarzom łatwo, mieli problemy z przetrzymywaniem piłki na połowie rywala. Był to mecz z wieloma akcjami, oba zespoły starały się podejmować ryzyko. W pierwszej połowie Cucuta miała 4 bardzo dobre okazje do strzelenia gola, ale żadnej nie wykorzystała. Medellin było zespołem mniej groźnym, ale przeprowadzili jedną akcję, która wzbudziła wiele kontrowersji, kiedy to sędzia nie podyktował dla nich rzutu karnego. 4 minuty po przerwie gola dla gospodarzy zdobył Paragwajczyk Roberto Gamarra ładnym strzałem głową. To spowodowało, że Cucuta miała dość sporo szans na podwyższenie wyniku, bo goście nie do końca ogarniali po straconej bramce. Medellin miało właściwie tylko 2 dobre okazje do wyrównania w 2 części meczu, ale raz piłka minimalnie minęła bramkę, a raz bardzo przytomną interwencją popisał się bramkarz gospodarzy Castellanos. Pod koniec meczu, oba zespoły próbowały stwarzać sobie okazje strzeleckie, jednak nic nikomu nie wpadło. Cucuta dzięki tej wygranej jest w bardzo dobrej sytuacji by zająć miejsce w czołowej ósemce, do końca zostało im wyjazdowe spotkanie z Pereirą i mecz u siebie z Equidad.
Składy itp:
Cúcuta: Castellanos (6); Tarazona, Portocarrero (6), Cardoza (6) y González (6); C. Castro (5), R. Castillo (5), Narváez (6) y Pinzón (6); Chalar (5) y Gamarra (7). Zmiany: Caicedo (6) por Tarazona (12 minuta), Arias (6) por Chalar (60 minuta) y Rojano por Castillo (70 minuta).
Medellín: Bobadilla (6); Vanegas (6), Jiménez (6), Pertuz (5) y Cuadrado (6); Restrepo (6), Ortiz (5), Calle (5) y López (6); Del Valle (5) y Arias (5).
Zmiany: Castillo (5) por Calle (56 minuta), Arboleda por Ortiz (76 minuta) y Rentería por Pertuz (82 minuta).
Gole: Gamarra (49 minuta).
Wykluczenia: C. Castro (89 minuta).

ElTiempo napisało jeszcze coś o ogólnej sytuacji w lidze Kolumbijskiej i piszą mniej więcej tak:
Tylko Deportes Tolima i Boyaca Chico mogą spać spokojnie, bo mają już niemal pewną kwalifikację do następnej fazy rozgrywek. 6 ekip: Huila, Santa Fe, Pasto, Millionarios, Nacional i Medellin jest już bez szans na awans do następnej fazy i walczą już tylko między sobą o pozycję. Inne 10 ekip (już nie będę ich wszystkich pisał po prostu cała reszta) walczy o pozostałe 6 miejsc gwarantujących udział w dalszych rozgrywkach. ElTiempo zabawiło się w symulację na podstawie formy zespołów na swoim terenie i na wyjazdach w ostatnim czasie i przedstawili swoją przypuszczalną tabelę, którą można zobaczyć na stronie gazety pod tym adresem -&gt;&gt; http://www.eltiempo.com/deportes/fubolcolombiano/diez-equipos-pelean-por-seis-cupos-a-los-cuadrangulares-en-el-torneo-apertura-_5178005-1 pod hasłem tabla de posiciones hipotética . Pts to punkty PJ mecze rozegrane, PG wygrane, PE remisy i PP przegrane.
Czy przewidywania gazety ElTiempo okażą się słuszne??
O tym przekonamy się 17 maja kiedy to o godzinie 22:30, zostaną rozegrane spotkania ostatniej kolejki.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Deportivo Cali - Envigado FC​

Mecz między 3 i 2 drużyną grupy B ligi kolumbijskiej. Wg buków faworytem i to dość zdecydowanym jest ekipa gospodarzy, czyli zespół Deportivo Cali, wg mnie jednak wcale tak być nie musi. Deportivo nie ma ostatnio jakiejś mega formy, ostatnie 5 meczów ligowych to 4 remisy i porażka, u siebie ciut lepiej bo ostatnie 5 meczów to 2 remisy, 2 wygrane i porażka. Szału więc nie ma. Nie ma go również w przypadku ekipy Envigado, bo ostatnie 5 spotkań to 3 remisy, porażka i zwycięstwo, a na wyjazdach 2 wygrane, 2 remisy i porażka. Trzeba jednak pamiętać o kilku rzeczach związanych z ostatnimi mecami Envigado. Ostatnia porażka z Pasto to mecz, który grali totalnymi rezerwami. Z Cucutą na wyjeździe byli bardzo blisko wygranej, ale stracili gola w końcówce. W osłabionym składzie pokonali mocną ekipę Junior, a w ostatnim meczu z Deportivo Cali u siebie nie grali Grisales i Morantes (dziś już zagrają), czyli motory napędowe ekipy Envigado. Mają też atut w postaci Serny - gracza, który świetnie sprawdza się jako joker. Gospodarze za to bez podstawowego obrońcy - Elkina Calle. To tyle o wiadomych mi brakach, tu prawdopodobne składy:
Cali: Sebastián Blázquez; Jamell Ramos, Diego Valdés, Edgar Zapata, Juan Guillermo Domínguez; Andrés Pérez, Mariano Herrón, Éisner Loboa, Michael Ortega, Pablo Batalla; y Sergio Herrera.
Envigado: Roberto Mosquera; Marlon Piedrahita, Luis Pérez, Duván Hernández, Farid Díaz; Juan Fernando Leal, Alexander Orrego, Fredy Grisales, Néider Morantes; Dorlan Pabón y Fabio Burbano (sub-18 ).
Podsumowując, uważam, że Envigado spokojnie jest w stanie dziś powalczyć o 3 punkty, a remis to już napewno jest w ich zasięgu.

Moje typy:
Envigado 3.80 bet365
remis/Envigado 1.80 bet365

Junior Barranquilla - Cúcuta Deportivo​

O tym meczu bardzo krótko. Junior u siebie naprawde są mocni, od marca bez porażki. Cucuta w lidze na wyjazdach różnie sobie radzi, tak w sumie to raczej gorzej niż lepiej. Junior byli bliscy wygrania niedawno w Cucucie, ale karny dla gospodarzy, pozwolił im wyrównać. W Barranquilli do skłądy wracają 2 podstawowi środkowi pomocnicy - Dúmar Rueda i Alexánder Jaramillo, których brakowało w ostatnich meczach, wraca też Teófilo Gutiérrez, czyli najlepszy strzelec ekipy. A co do gości to poprowadzi ich w tym meczu specjalista od przygotowania fizycznego, bo trener i asystent dostali parę meczów dyskwalifikacji. A jak dodamy, że w ich ekipie zabraknie dziś Andrésa Peláeza, Danovisa Banquero, Leonardo Rojano, Césara Ariasa i Lionarda Pajoy, to myślę że typ na Juniora pewny.
Przewidywane składy:

Junior:
Adrián Berbia; Hayder Palacio, John Valencia, Camilo Ceballos, Roberto Cortés; Dúmar Rueda, Alexánder Jaramillo, Emerson Acuña, Giovanny Hernández; Norvey Orozco y Teófilo Gutiérrez.
Cúcuta: Leandro Castellanos; Óscar Caicedo, Pedro Portocarrero, Roberto Peñaloza y Elvis González; Charles Castro, Luis Narváez, José Rodrigo Castillo y Edinsson Pinzón; Jean Carlos Blanco (sub-18 ) y Roberto Gamarra.

Moje typy:
Junior 1.70 bet365
over 2.5 1.90 bet365

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Moja pierwsza analiza od jakiegoś czasu i mam nadzieję że będzie trafna.

La Equidad Bogota - Deportes Tolima​

Na pierwszy rzut oka, nie ma opcji żeby Tolima to wygrała. W meczach bezpośrednich, nie potrafią wygrać w Bogocie. Na ostatnie 4 takie spotkania, raz udało im się zremisować, a poza tym 3 razy ostro dostali po tyłkach. W dodatku Equidad nie przegrało u siebie od 12 spotkań, a Tolima od 9 nie wygrała na wyjeździe. Ale jak wiadomo każda z tych serii musie mieć swój koniec i wg mnie wszystkie one zakończą się właśnie dziś. Po pierwsze w ekipie gospodarzy zabraknie 2 podstawowych graczy, którzy są duszą drużyny czyli Stalina Motty i Víctora Giraldo. Może nie są oni jakoś bardzo widoczni na boisku, ale mega przydatni drużynie i bez nich będzie bardzo ciężko. W dodatku to Equidad musi dziś wygrać, żeby myśleć o dalszej grze w lidze. Będą więc na pewno atakować, a Deportes tylko na to czeka i będzie kontrował. Gracze z Tolimy mogą grać spokojnie na luziku bo wszystko jest w ich rękach.

Moje typy:
Tolima 3.60 bet365
over 2.5 2.35 bet365
ewentualnie remis/Tolima 1.66 bet365

Inny typ na dziś to:
Deportivo Cali 2.05 bet365

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
América de Cali - Nacional de Medellín​

Na temat formy obu drużyn ciężko się wypowiadać, bo to dopiero 2 kolejka, więc wiele jeszcze nie wiemy. Można natomiast powiedzieć, że America jest bardzo mocna u siebie i tanio skóry nie sprzeda. Nacional na wyjazdach prezentuje się dość średnio, a warto dodać, że zdecydowaną większość spotkań bezpośrednich wygrywała ekipa występująca na swoim boisku. Co do składów obu ekip, to w drużynie gości zabraknie najprawdopodobniej podstawowego obrońcy z Brazylii czyli Baiano, który ma problemy z kostką. Prawdopodobnie wystąpi za to nowy nabytek Nacionalu czyli argentyński napastnik Ezequiel Maggiolo i co ciekawe bardzo bliski występu w podstawowym składzie jest 16-letni Edwin Cardona. Co do ekipy z Cali to najprawdopodobniej wystąpi cała podstawowa 11. Oto przewidywane składy na ten mecz:

América: Óscar Alejandro Limia; Iván Vélez, Marcelo Torres, Pedro Tavima, Juan Camilo Angulo; Diego Chará, Jersson González, Paulo César Arango, Adrián Ramos; Joan Arango y Léider Preciado.

Nacional: Gastón Pezzuti; Marlon Piedrahita (Baiano), Andrés Orozco, Humberto Mendoza, Jair Iglesias; (Vélez), Diego Toro, Jairo Palomino, José Amaya, Edwin Cardona, Giovanny Moreno; y Ezequiel Maggiolo.

Moje typy:
America 1.66 bet365
America -0.5,-1 2.00 bet365

Inne typy na tą kolejkę:

Atlético Huila - Deportes Tolima
Atletico 1.95 bet365

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Once Caldas Manizales - América de Cali

Postaram się krótko i na temat. Mój typ na ten mecz to czysta jedynka. Za Once Caldas przemawia historia. W spotkaniach bezpośrednich od paru dobrych lat Once Caldas bardzo dobrze sobie radzą na swoim boisku (zdarzały się też co prawda wpadki, ale 7 z ostatnich 9 spotkań wygrali). Poza tym forma obu ekip. Once Caldas poza porażką w ostatniej kolejce z Equidad, w ostatnich 5 spotkaniach 4-krotnie wygrywało. A jeśli chodzi o mecze u siebie to radzą sobie po prostu wyśmienicie. America zaś ostatnio średnio sobie radzi, większość spotkań remisują i myślę, że dziś to nie wystarczy na Once Caldas, zwłaszcza że ekipa z Cali występuje w roli gości, a to nie jest ich mega mocną stroną.

Moje typy:
Once Caldas 1.80 bet365
zagrałbym też Once Caldas wygra 1 bramką, ale nie ma w ofercie

Status
Zamknięty.