Luis Leon Sanchez Gil v Tiesj Benoot 1
1.61

bet365
Stary wyga Luis dla mnie super kolarz i dostał w parze mlodego chlopaka z
Lotto Soudal
Wedlug mnie bez problemu Sanchez przyjedzie wyzej jest doswiadczonym kolarzem .W 2016 roku przyjechał bardzo wysoko 11miejsce.wiec nie widze inaczej bez problemu ogarnie tego młodego .Roznicy jest tez 11 lat miedzy nimi ale mlodosc tutaj nie powalczy Sanchez da rade .
Matteo Trentin v
Jasper Stuyven 2
2.2

bet365
dla mnie ten kurs to powinnien byc odwrotny na skoro buk robi faworyta z matteo choc kolarz dobry ale on w tym wyscigu nie zabłysnie natomiast jasper bedzie aktywny i on bedzie pomagał liderowi i moze jechac nawet na swoje konto .ostatnio tez go grałem i nie zawiódl mnie .
Ben Swift v Jurgen Roelandts 1
1.53

bet365
Buki sie uparły na kolarzy z
Lotto Sudal to juz trzeci z kolei w parze .ja wchodze w Bena wyzamiata tego Jurgena .Bo wedlug mnie to on bedzie odgrywał jedynke w swoim zespole choc ma przydzielone Modolo ze bedzie liderem tylko czy wytrzyma podjazdy a Ben da rade a ten jurgen to dla mnie odpadnie w przedbiegach .
Fernando Gaviria v Nacer Bouhanni 1
1.4

bet365
Bet ryzykowny ale sprobuje bo kursy około 1.3>1.4 to smierdza na kilometer taj jak w pilce ostatnio tak sie przekonalem na Kwiatku jak bralem go za 1.36
Ale do rzeczy Gaviria myslalem ze to druga liga sprinterów ale okazuje sie ze nie.Nie lubie Nacera bo dla mnie to zarozumiały francuz i jak mu nie wychodzi to nie walczy czysto na sprincie kazdy sie przepycha ale on to odwala piekne cuda.
Sportowo to nacer duzo gorszy od Gavirii z oststnich wyscigów wygral ostanio w Belgii tylko jak kolega wyzej napisał to zawodnicy to amatorzy inna liga.Na powazne sciganie 290km to nie da rady byc wysoko.Gaviria w koncu kandydat do wygrania
Greg Van Avermaet v Filippo Pozzato 1
1.33

bet365
No tak jak pisałem bet na kursy 1.33 to smierdza no ale nie ten .No panowie bez jaj to jest niemozliwe zeby Greg z Filippo Przegrał .Pozzato odpada na podjezdzie pod Poggio i bet wygrany nie ma opcji innej .w kazdym aspekcie w tym wyscigu Greg jest lepszy to by musiała byc katastrofa albo ze nie ukonczy bo w takim wyscigu trzeba liczyc sie z defektami rowerów.
brawo tak to ma wygladac