>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kolarstwo 2013 - Vuelta Ciclista al Pais Vasco (01.04-06.04)

Status
Zamknięty.
szymo58 742

szymo58

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
De Gendt wycofal sie wiec typ przegrany jesli Castrovejo dojedzie do mety
Schleck i Locke dzis przekroczyli limit czasu lub wycofali sie na trasie, obaj DNF wiec tutaj zwroty
Na czasowce jutro tylko okolo 70 kolarzy
Argos w ogóle już nie jedzie, BMC tylko z Moinardem, Cannondale z Sarmiento, a FDJ z Pinotem.
z rowery.org. to pokazuje jak trudny jest wyscig po kraju Basków

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
qozi +11 Punkty (dobry cały wyścig.oby tak dalej.)
dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
to pokazuje jak trudny jest wyscig po kraju Basków
Raczej pokazuje jakie koksy mają w Sky że ujechali na podjazdach prawie całe inne drużyny. Bo że biorą to nie podlega wątpliwością. Za 4-5 lat jak już będę na Emeryturze Moderatorskiej to wejdę do tego działu i zacytuję ten post.
Poza tym SB nałożył limity nie wiem czy tylko u mnie czy wszystkim ale mogę zagrać za 37 zł typ na kolarstwo. Śmiechu warte. Więc dzisiaj zlecona wypłata i adios amigos.

Nairo Quintana - Sergio Luis Henao 1 @ 2,02 Pinnacle
✅ 2-7
Okropnie idzie typowanie na tym wyścigu. Ale jeszcze raz spróbuję bo widzę sporą okazję w Pinnacle. Czekałem na taką parę bo wiedziałem że ktoś się za mocno wychyli. Kintana jest o wiele lepszym zawodnikiem na czas aniżeli Henao. Tegoroczne czasówki jeździli tak:
Kintana:
Górska czasówka na Paris Nice - 3 miejsce i tylko 27 sekund straty do zwycięscy koksiarza Porte.
Henao:
Czasówka na Tirreno-Adriatico - 33 miejsce
Volta ao Algarve - 14 miejsce
Ogólnie na czas lepszy jest Kolumbjana z Movistaru do tego motywację będą mieli, co przemawia za Henao? koszulka lidera, ale raczej nic więcej.

siunek23 +6 Punkty
baronvon +1 Punkty
empe92 +5 Punkty
memfisek +2 Punkty (serdeczne podziekowania!)
trewor +7 Punkty (Quintana... Dzisiaj spisał się lepiej niż wczoraj vs Porte :-))
qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Podbijam Kintane.W Betsafe on stoi po 1,62.Chyba najlepszy z Kolimbijczykow w jezdzie na czas,w tym roku jezdzol dobrze,co prawda krotsze ale jest dobra forma i szansa na dobry wynik w koncowej klasyfikacji.O Henao nigdy nie slyszalem aby dobrze jezdzil na cza co potwierdzaja jego wyniki.Dobry bet na kolarza Movistaru.

baronvon +1 Punkty
trewor +7 Punkty (Kintana... well done :-))
dziedziczens +2 Punkty
adrians-71951 228

adrians-71951

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Poza tym SB nałożył limity nie wiem czy tylko u mnie czy wszystkim ale mogę zagrać za 37 zł typ na kolarstwo. Śmiechu warte. Więc dzisiaj zlecona wypłata i adios amigos.
Taki jest sportingbet ;)
Wystarczy jedna solidna wypłata i już jest limicik.
EDIT: Typ przeciwko Henao wydaje się bardzo dobry.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
No z tym Quintaną to ja bym uważał. Przy kursie 2,02 można było próbować ale przy obecnych 1,54 w Sportingbet czy 1,75 w Bet365 to chyba nie bardzo się opłaca. Piszecie, że Henao nie umie jeździć na czas. Może i racja, ale Nairo też jakiś wielkich wyników nie miał w tej specjalności.
W zeszłym roku na Vuelcie, na równie ciężkiej i nawet dłuższej czasówce (39k) Henao stracił 4 minuty do Contadora, ale Quintana aż 6 minut. Czasówka w Paryż-Nicea chyba niezbyt miarodajna, bo to niespełna 9,6 km. Podobnie zresztą wyniki Henao, bo w Tirreno-Adriatico byly płasciutkie 9 km a w Volta Algarve nie walczył o końcowy triumf. Jak dla mnie to jedna wielka niewiadomo jak Kolumbijczycy przejadą taką ciężką ITT.
Ja nie kombinuje i pobieram prosty typ na zwycięstwo Porte na tym etapie (1,70).Dla Tony&#39;ego Martina to za ciężką czasówka. Dużo pagórków, zakrętów, zjazdów. Dodatkowo ma padać. To nie jest żywioł. Contador jeszcze nie jest w tak dobrej formie, by tu powalczyć z Diabłem z Tasmanii. Podobnie Samu.

D 2

dziedziczens

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
@dawid, @Qozi, piękne dzięki za Quintanę. Zagrałem go za płaską nad ranem na Pinnacle, po kursie 1.58. Po przeczytaniu Waszych postów ugruntowała się moja wiara w Kolumbijczyka i pograłem grubiej po skoku kursu (ok. 10:30 na sPinaczu @1.85). Dzięki za Wasze analizy.
post ofc do usunięcia.

szymo58 742

szymo58

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK
Ja niestety nie moge edytowac wiec rozliczam tak
szkoda kraksy Broecka bylo by duzo lepiej no ale coz takie wlasnie jest kolarstwo chwila nie uwagi jeden upadek i po wyscigu...
Kolumbijzycy pozamiatali sprawe Nastepna etapowka z oferta bedzie najprawodpodobniej Trentino licze ze tam bedzie lepiej ????
Klasyfikacja generalna Alberto Contador v Richi Porte 2.40 B365 ✅✅✅✅
Klasyfikacja generalna V an Den Broeck - Damiano Cunego 2.40 B365 ⛔⛔⛔⛔⛔

Status
Zamknięty.