>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kluby na które warto stawiac i te na które szkoda kasy

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Na pewno nie grajcie nigd na shalke 04 Galsenkirchen zawsze jak na nich zagram to oni muszą remisować lub przegrywać zdecydowanie według mnie najbardziej nie obliczalna druzyna :-/

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Na pewno nie grajcie nigd na shalke 04 Galsenkirchen zawsze jak na nich zagram to oni muszą remisować lub przegrywać zdecydowanie według mnie najbardziej nie obliczalna druzyna :-/
Zobaczyłeś, że wtapiają teraz mecz 0-1 i postanowiłeś coś takiego napisać? Ludzie... nie ma czegoś takiego, jak drużyna, na którą warto stawiać... nikt nie wygrywa każdego spotkania i to jest nieodzowny element sportu, a to co wy ty wypisujecie to wg mnie totalna bzdura.

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Doskonale wiem że nie ma czegoś takiego jak druzyny na które warto grac bo zawsze wtapiają czy zawsze wygrywają, siedze w tym już ładne kilka lat i nie musisz mi o tym mówić. Ale przykład schalke uważam że jest bardzo dobry do podania w takim temacie gdyż obstawiałem na Schalke już kilka razy i ani razu nie wygrałem stawiając na nich. Wszystkie zagrane przeze mnie mecze schalke grało u siebie z zespołami mniejszej klasy niż schalke. Zaczniesz mówić pewnie teraz że słabszy potrafił sie mobilizowac czy cos innego ale naprawde w kilku spotkaniach rywale nawet byli osłabieni a potrafili wygrac bądź zremisowac. Ja mam poprostu pecha do tego zespołu nigdy nie daje mi wygrac bo zawsze wtedy wtapia :/

T 0

teza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko ze jak sie stawia zeby wygrac to trzeba poczyrtac o druzynie i wiedziec ze dzsiiaj nie bylo kilku kluczowych zawodnikow w schlke

krisw3 0

krisw3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
• WIDZEW •
Jeszcze Szachtar tez mnie nie zawiódł.Fakt, że gdy się nie chce liczyć na samo szczęście to analizy to podstawa

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Pamiętam jak moją drużyną która dawała mi zawsze trafiony kurs
(tylko że w tamtym sezonie, bo ten to szkoda gadać) było Fenerbahce Stambuł ;)

Teraz jakoś jestem przekonany do FC Porto, ale wkońcu zdarzy im sie potknięcie.

Pozdro !