>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kilka pytan odnoscnie GAMEBOOKERS-prosze o pomoc

kobebrylant8 15

kobebrylant8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam kilka pytan odnosnie GAMEBOOKERS:
1) czy do supportu mam pisac po angielsku czy moge po polsku?
2) czy normalnie moge wyplacic pieniadze na moje konto bankowe ( wplacalem przez MB), czy najpierw musze wplacic kontem bankowym i dopiero moge w ten sposob wyplacic?
3) I mam pytanie odnosnie prowizji... czy to jest okolo 6-7 pln?
4) Jaka jest minimalna wyplata na konto bankowe w Gamebookers.

ps. byc moze byly te pytania gdzies po drodze, ale moze warto zeby mi ktos odpisal, bedzie w pigulce napisane jak to jest z tym gamebookers.
Pozdrawiam

M 3

mistrzunio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1.chyba po polsku
2.musisz wpłacac i wypłacać tak samo czyli wpłaciłeś kontem bankowym to wypłacasz na konto bankowe.
3.chyba buki nie pobierają żadnych prowizji,
4.to już musisz poszukać w necie(na forum) albo zapytać suppotu,na forum pisze 20 zlotych minimalny depozyt ale lepiej zapytac suppotu
a ja mam pytanie
10% zwrotu stawki pierwszego zakładu
czy to rpawda ze w gamebookers ma te 10% zwrotu 1 zakladu?np. grasz za 100 zlotych to dostaje 10 zlotych gratis(10% ze 100 zlotych to dycha) bez wzgledu czy wygrasz czy przegrasz ten swój 1 zakład

ester 87

ester

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. jak chcesz mieć szybka odpowiedź to pisz po angielsku, polski support odzywa się raz na parę dni
2. tego nie wiem
3. chodzi Ci chyba o marże, wynosi około 6-8% (czyli przyzwoicie)
4. jeśli dobrze pamiętam to chyba 40zł

mistrzunio nie spotkałem się z takim zakładem, na pewno mają bonus 100%, ale o tym pierwsze słyszę.

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamieniec
a wpłacajac kase pprzez przelewy 24 moge wypłacic kase na konto bankowe? i czy te konto bankowe musi byc na mnie???

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a wpłacajac kase pprzez przelewy 24 moge wypłacic kase na konto bankowe? i czy te konto bankowe musi byc na mnie???
tak wplacajac przez przelewy24 moze wyplacic na konto bankowe, bo sam tak wyplacalem, lecz wyplata trwala okolo 5-6 dni roboczych w moim przypadku, a czy konto musi byc na CIebie to nie wiem , ale najlepiej gdyby bylo to nie bylo by zadnych problemow