>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kasa za rejestrację lub freebety

T 10

tosiek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam.
Czy istnieje na dzień dzisiejszy internetowy bukmacher, który oferuje darmowe pieniądze (mowa tu o symbolicznych kwotach; nie Betclick!) za rejestrację lub rozdaje freebety (po uprzednim napisaniu do supportu)?
Oczywiście mogą być to serwisy z Gonitwami konnymi lub zwykłymi zakładami sportowymi.

Proszę o nie zamykanie tematu, gdyż odświeżam ten dział, bo bardzo ucichło ostatnio odnośnie wiadomości na temat &quot;Promocje u Bukmacherów&quot;.

Zapraszam do dyskusji!;-)

leokung 0

leokung

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
CENTREBET.COM

Zakładasz konto ...

Wysyłasz im Skan Dowodu a w tresci wpisujesz::

PLEASE 10$ FREEBET... albo po polskU PROSZE FREEBET 10

Dolar, Euro jak co wolisz....nie ustawiaj waluty ZŁ bo dostaniesz 10zł...

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Don carbone (patrz dział promocje w kasynie). 50$ za rejestrację można także grać w zakłady wady uboga oferta i Bóg jeden raczy wiedzieć czy kiedykolwiek wypłacę gdy obrócę :-D

pavelw 10

pavelw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
CENTREBET.COM

Zakładasz konto ...

Wysyłasz im Skan Dowodu a w tresci wpisujesz::

PLEASE 10$ FREEBET... albo po polskU PROSZE FREEBET 10

Dolar, Euro jak co wolisz....nie ustawiaj waluty ZŁ bo dostaniesz 10zł...

Jakies 2-3 miesiace zakłozylem tam konto i wyslalem im skan dowodu. Po kilku dniach dostalem wiadomosc ze dziekuje i za to w ciagu kilku dni dostane wlasnie ten freebet, ale do dnia dzisiejszego go nie ma. Nie pisalem do nich dlaczego mi nie dali bo grac tam napewno nie bede.

H 4

hanss007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam !
ja nie wiedziałem o tej promocji i dałem sobie na zł czy moge jakos zmienic walute zeby ja uzyskac ??

bludek 367

bludek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam !
ja nie wiedziałem o tej promocji i dałem sobie na zł czy moge jakos zmienic walute zeby ja uzyskac ??

Jesli chodzi Ci o centrebet to pisz do Polskiego supportu, ze chcesz zmienic walute. Zamkna Ci stare konto i bedziesz na tego samego maila mogl zalozyc nowe konto (tylko nick musi byc inny).

Ja tak zrobiłem - miałem konto w euro, a chciałem skorzystac z promocji 100pln, problemów nie było. Uwineli się w kilka godzin.

byq86 9

byq86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko
najlepiej isc do roboty, zarobic jakas bardziej znaczaca sumke i potem juz tylko ograbiac buki na konkretnie ???? a nie szukac jakichs groszowych freebetow...