>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Karta Moneybookers - Skrill

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie mam zwykłą karte skrill. Czy mogę jakoś zrobić z niej karte żeby można było płacic zbliżeniowo?

mjaurvcein 4,8K

mjaurvcein

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
cytat z dnia 24 maja 2019 14:28 przez sixerosPanowie mam zwykłą karte skrill. Czy mogę jakoś zrobić z niej karte żeby można było płacic zbliżeniowo?

Zamówić nową.

Chociaz nie wiem jak Ty to zrobiłeś, że masz kartę bez paypassa, bo w 2014 czy tam 2013 skrill wprowadzil nowe karty, z paypassem, a z tego co pamiętam karty skrilla maja ważność 5 lat... 

M 2,1K

michalo28

Typer World Cup U20
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jest jakiś sposób żeby wypłacić pieniądze z bankomatu przez kartę wirtualna? Ewentualnie czy mogę w sklepie stacjonarnym zapłacic taka karta? 

N 0

nasada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy coś sie zminilo jesli o chodzi o oplate za karte ? kiedys bylo 10 euro rocznie a teraz nie ma zadnej informacji jasno na stronie w dziale "oplaty" to jak to jest ??

jesli ta oplata nadal jest to dlaczego nie jest ona jasno opisana na stronie a jedynie gdzieś ukrywana w faq ???

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Siema
Mam kartę Skrill ważną do końca 2021, ale ostatnio dostałem nową, którą muszę aktywować do 17 czerwca.
Problem w tym, że nowe karty są podobno w walucie EURO, a nie PLN? Zgadza się?
Ktoś z forum ma nową kartę i może napisać czy jest jakieś niekorzystne przewalutowania przy wypłacie z bankomatu czy płaceniu zakupów?

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiście że jest niekorzystne przewalutowanie. O d kilku miesięcy cwaniaczki już nie wysyłają kart w PLN i jak masz konto w PLN a kartę ci przyślą EUR to spore opłaty będą. Zarówno w sklepie jak i w bankomacie.

P 257

piotrek93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i jak sobie teraz radzicie? zamykacie konta w PLN i otwieracie w EUR?