2 fortun Użytkownik Dołączył Wrzesień 17, 2005 Posty 19 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto P.I.L.A Październik 11, 2005 #1 Mam pytanie, jest jakis kalkulator np do PROFESJONALA ktory mi obliczy ewent. wygraną jezeli podam stawke i numery kursów? Mozna to jakos obliczyc?
Mam pytanie, jest jakis kalkulator np do PROFESJONALA ktory mi obliczy ewent. wygraną jezeli podam stawke i numery kursów? Mozna to jakos obliczyc?
42 hubert_23 Forum VIP Dołączył Maj 18, 2005 Posty 594 Reaction score 0 Punkty 0 Miasto Poznan Październik 11, 2005 #2 Re: Pytanko ???? Mam pytanie, jest jakis kalkulator np do PROFESJONALA ktory mi obliczy ewent. wygraną jezeli podam stawke i numery kursów? Mozna to jakos obliczyc? Kliknij aby rozwinąć... Kartka spisujesz kursy mnożysz wszytkie przez siebie a nastepnie dzielisz przes ilosc zawartych spotkan ???? Kalkulatora takowego nigdy nie widzilem i i nie slyszalem, zeby wpisywac numery spotkan i obliczalo kursy...
Re: Pytanko ???? Mam pytanie, jest jakis kalkulator np do PROFESJONALA ktory mi obliczy ewent. wygraną jezeli podam stawke i numery kursów? Mozna to jakos obliczyc? Kliknij aby rozwinąć... Kartka spisujesz kursy mnożysz wszytkie przez siebie a nastepnie dzielisz przes ilosc zawartych spotkan ???? Kalkulatora takowego nigdy nie widzilem i i nie slyszalem, zeby wpisywac numery spotkan i obliczalo kursy...
0 iras Użytkownik Dołączył Październik 8, 2005 Posty 1 Reaction score 0 Punkty 0 Październik 14, 2005 #3 Jest taki kalkulator na stronie STS-u http://www.sts.pl