ktos co nie jest zrejestorwany tam a zrobic to teraz bedzie mials spiny?
Na bankowe 3 dni robocze mi szła o ile dobrze pamiętam.Tylko nie zakladajcie więcej jak 1 konto,bo i tak zostaniecie zablokowani,a jeszcze w dodatku mogą Polaków zablokować ...
The free spins is limited to 5 per household/IP address. (Violation of this rule will lead to closed account(s) and withdrawn funds)
Mam pytanie do tych co kiedys,moze już cos wyplacali na moneybookers lub bank. Czy długo idzie wypłata , bo jesli chodzi o mb trzeba robic depozyt ???
tak przed chwila zalozylem konto i byly spinyna nordic bida, tylko 0.50 wpadło i już przegrałem, a nie wiecie czy na triobet spiny są dla nowych, bo nie mam tam chyba konta ?
Ja na Nordice wygrałem 2.22 wszedłem na ruletkę i dograłem do 20E, zleciłem wypłatę tylko nie jestem pewny czy wypłacą mi bo nigdy nie robiłem u nich depozytu. Jak myślicie pójdzie wypłata??
To co to znaczy w końcu ??? Ta promocja jest dla Polaków ???Moje konto w kasynie Triobet jest zablokowane, zapytałem się supportu dlaczego i otrzymałem odpowiedź:sorry, but for our polish customers we are not offering it anymore