>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Kłopot z podłączeniem telefonu do komputera

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Ostatnio nabyłem telefon Sony Ericsson Cedar. Mam problem z podłączeniem go do komputera. Zainstalowałem pobrane z oficjalnej strony oprogramowanie. System jak i ten program (PC Companion) wykrył telefon. Mam dostęp do jego pamięci Jednak nie mogę otworzyć znajdujących się w niej plikow przenieść na dysk komputera ani także wykonać czynności w drugą stronę czyli skopiować plik z komputera na telefon ponieważ wyskakuje komunikat &quot;nie można skopiować (nazwa pliku) urządzenie przestało odpowiadać lub zostało odłączone. (oczywiście przy kopiowaniu komputer -&gt; telefon; w drugą stronę nie ma żadnej reakcji). Odłączenie oraz ponowne podłączenie telefonu nic nie dało tak samo jak odinstalowanie programu, zresetowanie ustawień w telefonie.
Mam nadzieję, że bardziej orientujecie się w tej tematyce i mogę liczyć na pomoc.

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Menu , Ustawienia , telefon , Ustawieni usb &quot;komunikacja &quot; albo coś takiego i mamy tam :
Kieszeń
Odtwarzacz multimedialny
Pamięć masowa
Pytaj przy połączeniu
Ustawiamy na Pamięć masową ????

Powinno działać nie mam tego fona ale najczęściej to jest spowodowane błędnym zapisem

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
krk
Ustawienie jest dobre tzn. po ustawieniu na pamięc próbuje wykryc pamięc.

Dalej tak kombinując może gdybym dokupił kartę pamięci microSd to wtedy by przynajmniej poprawnie wykrył jako urządzenie pamięci masowej?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dalej tak kombinując może gdybym dokupił kartę pamięci microSd to wtedy by przynajmniej poprawnie wykrył jako urządzenie pamięci masowej?
No bez karty pamięci nie możesz telefonu używać jako pamięci masowej.