>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jakie argumenty ma bwin zeby zablokowac konto ?

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A mógłby mi ktoś wyjaśnić taka sytuacje ?

Założyłem konto na ojca, jeszcze jako dzieciak tak dla zabawy (jego dane, konto nie posiadało żadnej weryfikacji, było zakładane z innego IP ponieważ było ZAKŁADANE JAKIES 5-6 LAT TEMU, nie obracałem żadnego bonus na tym starym nawet nie pamiętam czy tam tak naprawdę grałem) niedawno założyłem nowe konto na swoje dane jako pełnoletni, wysłałem kopie dowodu osobistego wpłaciłem pieniądze wygrałem zakład nie był to zakład na jakąś wysoka stawkę bo wygrałem 100 PLN, po kilku godzinach chciałem sie załogować i wyskoczył mi komunikat ze moje konto zostało zablokowane, napisałem do nich dwa mejle w niedziele i jeszcze nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, na tym nowym koncie także nie obracałem żadnych bonusów żadnych kodów nawet nie wpisywałem, wiec nie mogę zrozumieć dlaczego Bwin zablokował mi konto…

S 2

steelo1337

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może te same dane adresowe co stare konto taty ? Poczytaj regulamin buka. ????

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Nie wiem jak głupim człowiekiem trzeba być,żeby wśród tylu bukmacherów na rynku pchać się do bukmachera,gdzie NON STOP są problemy,blokują konta,wypłaty realizują kilka tygodni i jeszcze niedługo legalnie będą mogli mieć Polaków w dupie.

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na szczęście odblokowali teraz czekam az kasa na MB dojdzie