>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Jaki bukmacher z dobrą ofertą koszykówki

A 17

asystentt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elk
Witam. Szukam odpowiedniego buka, który ma dobrą ofertę koszykówki (głownie NBA) grałem na Bet365, ale nie mogę wypłacić pieniędzy, ponieważ nie mam własnego konta bankowego. Może ktoś coś doradzi? Najlepiej żeby oferta była bogata i nie było problemów z wypłatą. Z góry dzięki.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrawa/Praga
Witam. Szukam odpowiedniego buka, który ma dobrą ofertę koszykówki (głownie NBA) grałem na Bet365, ale nie mogę wypłacić pieniędzy, ponieważ nie mam własnego konta bankowego. Może ktoś coś doradzi? Najlepiej żeby oferta była bogata i nie było problemów z wypłatą. Z góry dzięki.
Betsson, Betsafe, Marathonbet, Unibet.

janosik1x2 29

janosik1x2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak tam wplaciles kase ????
wyplate dokonuje sie do &quot; zrodelo &quot; z ktorego dokonywalo sie wplate !!!!

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
w unibet możesz wypłacać na dowolne metody, w bwin tak samo, w betsson wpłacając mb nie miałem problemów z wypłatami na konto bankowe (nie pamiętam jak ze skrillem, ale chyba też nie ma kłopotów)
teoretycznie bo KAŻDY buk może sobie zażądać inaczej mając jakieś ale do twojego konta lub przy wypłacaniu pokaźnej sumy.
kolejna kwestia to żeby wypłacać na inne metody typu skrill trzeba mieć tą metodę aktywną (dokonany w przeszłości depozyt)
w bet365 faktycznie jest tak że wpłacając metodą na którą się nie da wycofać zostaje tylko konto bankowe, ale co to za problem sobie założyć?

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
betsafe nie bierz pod uwage tam nie da sie grac

E 293

emarco

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
betsafe nie bierz pod uwage tam nie da sie grac
Strasznie muli czasami to fakt, ale często zasypiają przy liniach handicapowych lub u/o i można wyłapać perełki.